Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Benim kızım 4 aylık ek gıdalara geçtik elma suyu havuç suyu filan bugün doktora sordum kaşık mamasıda verebilirmiyim diye verebilirsin dedi prinçli ve irmikli olanından bende milupanınkini aldım 4. aydan itibaren yazıyodu üstünde yaptım verdim çok severek yedi siz ne zaman başlamıştınız bir zararı olurmu acaba
sütünüz yetiyorsa acele etmeyin bence, 6 ay sadece anne sütü diye boşuna söylenmiyor
benim oğlumda 4 aylık herşeyden tattırıyorum ama sadece tadımlık veriyorum, ayrıca kişisel tercihim yiyeceği şeyleri hazır vermektense kendim hazırlarım, sağlıkla büyütün bebeğinizi
ben hiç kaşık maması vermedim çok gerekli görmüyorum hazır almaktansa bence de kendiniz hazırlayın.irmikli muhallebi yapıp içine meyveler katabilirsiniz.
kızlar benim kızımda bir hafta sonra 4 aylık olucak.bende ek besinlere gecicem hippin organik kaşık mamalarından kullanmayı düşünüyorum.cok güzel mamalar var.cesit cesit..sitesinden inceleyebilirsiniz..
kızlar benim kızımda bir hafta sonra 4 aylık olucak.bende ek besinlere gecicem hippin organik kaşık mamalarından kullanmayı düşünüyorum.cok güzel mamalar var.cesit cesit..sitesinden inceleyebilirsiniz..
Benim kızım 4 aylık ek gıdalara geçtik elma suyu havuç suyu filan bugün doktora sordum kaşık mamasıda verebilirmiyim diye verebilirsin dedi prinçli ve irmikli olanından bende milupanınkini aldım 4. aydan itibaren yazıyodu üstünde yaptım verdim çok severek yedi siz ne zaman başlamıştınız bir zararı olurmu acaba
hiçbir sakınca yok.
geçiş için aytıca çok faydalı.
evdede yapsaydınız zaten aynı şey olacaktı.
çünkü 1 yaşına kadar inek sütü kullanılmadığı için yine formül süt kullanacaktınız.
Aptamil kaşık mamalarının içinde de yine aptamil sütü var..
değişen bir şey yok.
bu mamaları bekletmemek önemli.
bu nedenle gayet pratik ve sağlıklı bir yöntem seçmişsiniz.