Bebek Beslenmesi kaşık mamaları anne sütü ile yapılabilir mi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

longisland

lale
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2009
58
4
86
İstanbul
piyasadaki kaşık mamaları ılık su ile hazırlanıyor,aklıma takıldı acaba su yerine annesütü ile yapılsa olabiir mi? çünkü kaynatma işlemi yok hazır kaşık mamalarında.
misal pirinçli sütlü kaşık maması aldım "su ile hazırlanır" ibaresi var pakette,kimisinde de "devam sütü ile hazırlanır" ibaresi var her ikisi de kaynatılmadan yapılıyor,yani ben su yada formül süt yerine anne sütü ile yapmayı düşündüm ,çünkü bebeğim az emiyor biberon da alamıyor bari bu şekilde süt verebileyim,mümkün mü?

merhabalar kızım 7 aylık kaşık maması kullanmaıyorum ama akşam yatarken pirinç unu yada irmikli 1 tatlı kaşığı pekmez ve taze meyve suyuda katarak gece muh.hazırlıyorum bazen suyla bazende kendi sütümle yapıyorum çok güzel oluyor bence yap derim anne sütünün yerini hiç bir şey tutmaz ama di mi ha istersen kasık amasını aldıgın firmaya ilet sorunu hayır cevabı alırsan bence benim yaptığım gibi yap daha vitaminli olur emin ol dediğim gibi ben 5-6 kez yaptım:lepi:

EVET arkadaşlar bizim doktorumuzda bana kendi sütünle yapabilirsin kaşık mamalarını dedi ama benim kızımın alerjisi var kaşık mamalarına o yüzden veremiyorum ama anne sütü ısıtılmaz veya pişirilmez bütün özelliği kaybolur dedi doktorumuz herkese KOLAYLIKLAR...

teşekkür ediyorum cevaplarınız için
kullandığım marka herobaby kaşık maması
"devam sütü ile hazırlanır" yazanları anne sütü ile yapıyorum
"su ile hazırlanır" yazanları su ile yapıyorum çünkü onun içinde zaten devam maması varmış bi de anne sütü eklersem yoğun olur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…