• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasık batması

Nurrr343434

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2019
19
3
1
32
Kızlar merhaba yumurtlama döneminden beri sağ ve sol yumurtalıgımda batma sancı oluyor ara ara adet sancısını dönüyor adete 5 gün kala test yaptım negatif sebebi nedir acaba böyle bir durum yaşayan varmıdır

Kızlar merhaba yumurtlama döneminden beri sağ ve sol yumurtalıgımda batma sancı oluyor ara ara adet sancısını dönüyor adete 5 gün kala test yaptım negatif sebebi nedir acaba böyle bir durum yaşayan varmıdır
Yumurtlaman devam ediyodur canım değerlendir

Canım benim de batmalarım var adetim yarın test yaptım çıkmadı bekliyorum şuan erken daha bekle belki gebelik vardır
Sadece kendi başına kasık batması gebelik belirtisi degildir diyorlar ama bilemedim bazen agrı artıyor sürekli degişiyor sol ve sağa seninde böylemi hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Iyi akşamlar benim kasiklarimda barkalar oluyo bu ay boyunca devam etti midemde yanma oluyo afedersiniz bide kabızlık yasıyorum göğüslerim de hassas özellikle sol göğsüm ve karnımda şişlik var bisi yiyemiyorum sürekli uyuyorum her gün 12 saat uyuyorum bilgisi olan yazabilirmi acaba hamilemiyim

Iyi akşamlar benim kasiklarimda barkalar oluyo bu ay boyunca devam etti midemde yanma oluyo afedersiniz bide kabızlık yasıyorum göğüslerim de hassas özellikle sol göğsüm ve karnımda şişlik var bisi yiyemiyorum sürekli uyuyorum her gün 12 saat uyuyorum bilgisi olan yazabilirmi acaba hamilemiyim
Adettin geçiktimi canım

Sadece kendi başına kasık batması gebelik belirtisi degildir diyorlar ama bilemedim bazen agrı artıyor sürekli degişiyor sol ve sağa seninde böylemi hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Hem sağ hem sol hemde göbeğimin altında gün içinde yürüyüş veya market alışverişine gidince hemen ağrım batmam var yaklaşık 1 haftadır ve yatamıyorum sadece düz yatınca geçiyor ki şu son 2 gündür düz yatsamda batmam ve ağrım var

Bende 10 saat uyku iştahsızlık var çenemde sivilce doldu ama hiç adet belirtim yok hatta karnımda şişlik bile gaz problemimde var ve koku hashasiyetim hatta bir ara kusucaktım

Hayır canım bi hafta kaldı ama bu bütün ay boyunca batmalarim devam etti bi sağ bi sol diğer söylediklerimde var
Hakkımızda hayırlısı olsun gebelik var yada yok demek mümkün degil ama gebelik belirtileri saydıkların sakın erken test yapma bende yaptım çıkmadı halen 3 gün var bekliyorum

Bende 10 saat uyku iştahsızlık var çenemde sivilce doldu ama hiç adet belirtim yok hatta karnımda şişlik bile gaz problemimde var ve koku hashasiyetim hatta bir ara kusucaktım
Sivilce benimde var canım hatta vücudumda kırmızı bisiler çıktı bende anlam veremedim ayın basında adet kocanmışım gibi belim ağrıyı du şimdi arada ariyo belim ama diğer belirtiler var

Sivilce benimde var canım hatta vücudumda kırmızı bisiler çıktı bende anlam veremedim ayın basında adet kocanmışım gibi belim ağrıyı du şimdi arada ariyo belim ama diğer belirtiler var
Ben hayatımda bir defa kahve rengi leke gördüm afedersin çiban çıkmıştı bende ertesi gün ayağa kalkamicak şekilde ağrım oldu ve adet oldum şimdi yine var korkmuyor değilim lekelenmedim hiç adet belirtim yok akıntım çok bakalım yarın adet günüm olmazsam ayın 3ünü beklicem direk kan vericem

Inşallah canım hamilesindir benim bu ayın basında geçti adetim 2 gün gecikmem oldu 3.çü gün adet oldum 3 gun sürdü sonra bu belirtileri yasıyorum ayın 7 sinde olucam bakalım nasip hoc şaşmaz normalde adetim gününde gelir anlamadım bende

Ben hayatımda bir defa kahve rengi leke gördüm afedersin çiban çıkmıştı bende ertesi gün ayağa kalkamicak şekilde ağrım oldu ve adet oldum şimdi yine var korkmuyor değilim lekelenmedim hiç adet belirtim yok akıntım çok bakalım yarın adet günüm olmazsam ayın 3ünü beklicem direk kan vericem
Benimde adet belirtim yok adet sancı var evet ama bu zamana kadar hiç adet öncesi sancı olmazdı sivilcelenme ve akıntım başlardı tam tersi koyu akıntım yok bu kasık batmalsrı inşallah hayra alamettir

Back