- 23 Haziran 2016
- 241
- 265
- 103
- Konu Sahibi Kahve kokulu
-
İnşallah çok istiyoruz eşimle o kar uğraşıyor ki oda onada üzülüyorum ama Allah büyükAllah yardımcınız olsun, tez zamanda sağlıkla evladinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah.
Önerdi ama yaşım küçük olduğu için bide sıvının açmış olacağını düşündüğü için önce iğne deneyelim ondan sonra olmazsa yaparız dedi 23 yaşındayım bu arada bide polikistik den dolayı yumurta lar büyümüyor ya belki ilk onu denemek istedi bende kabul ettim doğrusu hemen ameliyat olmak istemedimHisteroskopi laparoskopi önermedimi canım doktor yapışıklık için?
Canım benim ya Rabbim sevindirir insallah sizi.İnşallah çok istiyoruz eşimle o kar uğraşıyor ki oda onada üzülüyorum ama Allah büyük
İnşallah gerek kalmadan hamile kalırsın canım ne diyim Allah gönlüne göre versin bilirim gebe kalamamanın zorluğunu,, rabbim bizlerede evlat sahibi olmayı hayırlısıyla nasip eder inşallahÖnerdi ama yaşım küçük olduğu için bide sıvının açmış olacağını düşündüğü için önce iğne deneyelim ondan sonra olmazsa yaparız dedi 23 yaşındayım bu arada bide polikistik den dolayı yumurta lar büyümüyor ya belki ilk onu denemek istedi bende kabul ettim doğrusu hemen ameliyat olmak istemedim
İnşallah isteyen herkeze nasip etsin Rabbimİnşallah gerek kalmadan hamile kalırsın canım ne diyim Allah gönlüne göre versin bilirim gebe kalamamanın zorluğunu,, rabbim bizlerede evlat sahibi olmayı hayırlısıyla nasip eder inşallah
Adetlerim evlenmeden önce düzenliydi evlendikten sonra bozuldu üç aydır 28 akşamı dedimi oluyorum ilaç kullandığım için eşim benim ilk tedavime başlamadan spermiyogram yaptırdı doktorlar artık çok bilinçli eşinin test sonucunu görmeden tedaviye başlamıyor onda hiç bişey çıkmadı gayet normalAdetlerin düzenli mi? Ve eşinin sperm testi yapıldı mı?
İnşallah çok teşekkür ederim Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsinBen de 1.5 senelik evliyim suan bende de var bu belirtiler ama ilac kullanmadm sogan suyu kullandim adetim bi hafta gecti beklemedeyim bi kac gun sonra kan testi vericem. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah bebisin seninledir
Yaaaa inşallah hayırlı olur da burda haykıra haykıra yazarımmİki gebeliğimde de ilk belirti kasık batması oldu
Hatta doktora sorduğumda, Bebek yerleşmeye çalıştığında kasıkta batma olur demişti
Bence Bebek var, sonucu yazın :)
İnşallah, bekliyoruz hayırlı haberiniYaaaa inşallah hayırlı olur da burda haykıra haykıra yazarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?