• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kasık ağrısı

kubra2553

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.934
Puanlar
133
Merhabalar. Üç gündür inanılmaz kasık ağrılarım var özellikle akşam vakti dahada yoğunlaşan. Bu konuyu Aradım ama benim gibi olanı bulamadm gerçi ağrıdan da çok detaylı arayamadm maalesef ne akıntım ne de başka bişeyim var sadece üç gündür sadece sağ kasık ağrısı çekiyorum. Başta yumurtlama mı diye düşündüm ama bu kadar uzun sürer mi sizce?

Kist olabilir. Bir jinekologa gidip muayene olmakta fayda var canım. Evli misin bilmiyorum ama ben hamile olduğumda da öğrenmeden önce şiddetli kasık ağrısı yaşamıştım. Şüphe varsa hamilelik testi yaptırabilirsin.

Kist olabilir. Bir jinekologa gidip muayene olmakta fayda var canım. Evli misin bilmiyorum ama ben hamile olduğumda da öğrenmeden önce şiddetli kasık ağrısı yaşamıştım. Şüphe varsa hamilelik testi yaptırabilirsin.
Türkiye de olsam hiç düşünmeden giderim ama maalesf yurtdışındayım. Bu haziran ayında Türkiyeye gelince bütün testlerimi yaptırdım sadece çikolata kistim vardı dr onun içinde bir iki aya geçer önemli değil demişti. Evliyim Hamile olsam güzel olurdu ama adetim biteli 4 gün oldu o da biraz düşük ihtimal. Kist bir kaç ayda oluşur mu ki acaba :) saçma bi soru oldu belki ama yada o çikolata kisti niyetimi bozdu

Türkiye de olsam hiç düşünmeden giderim ama maalesf yurtdışındayım. Bu haziran ayında Türkiyeye gelince bütün testlerimi yaptırdım sadece çikolata kistim vardı dr onun içinde bir iki aya geçer önemli değil demişti. Evliyim Hamile olsam güzel olurdu ama adetim biteli 4 gün oldu o da biraz düşük ihtimal. Kist bir kaç ayda oluşur mu ki acaba :) saçma bi soru oldu belki ama yada o çikolata kisti niyetimi bozdu

Çikolata kisti ile ilgili ayrıntılı bilgim yok canım ya.. belki tamamen başka birşeydir. Üşütmüşsündür, yediğin birsey dokunmuştur bilmiyorum. hic olmazsa dahiliye doktoruna mi gitsen? Geçmiş olsun bu arada...

Çikolata kisti ile ilgili ayrıntılı bilgim yok canım ya.. belki tamamen başka birşeydir. Üşütmüşsündür, yediğin birsey dokunmuştur bilmiyorum. hic olmazsa dahiliye doktoruna mi gitsen? Geçmiş olsun bu arada...
Hmm aslında ilk defa başıma geliyor böyle birşey ve bu çikolata kisti içinde eğer hamile kalamazsam gidecektim olmadı bu dönemde geçsin bir sonraki adetten snra gideyim. Fazlasyla sıkıntılı işler Allah yardımcımız olsun. Teşekkürler bu arada

Kızlar Merhaba,
3 aydır hamile kalmak için uğraşıyorum ancak sonuç negatif :(
bugün yumurtlama günüm ve ilginç ki hayatımda hiç hissetmediğim bir şeyi hissettim bugün, Sağ kasığımda atma mı desem seyirmemi desem çok ilginç birşey oluyor.adetime 14 gün var , hamile olabilir miyim? Önceki deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz benimle ?

Kızlar Merhaba,
3 aydır hamile kalmak için uğraşıyorum ancak sonuç negatif :KK43:
bugün yumurtlama günüm ve ilginç ki hayatımda hiç hissetmediğim bir şeyi hissettim bugün, Sağ kasığımda atma mı desem seyirmemi desem çok ilginç birşey oluyor.adetime 14 gün var , hamile olabilir miyim? Önceki deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz benimle ?
benimde şuan 14 gün var adetime doktorun söylediği günleri değerlendirdik iki gündür kasık ağrılarım var inşallah bu ay ikimizde güzel haberler paylaşırız

Kızlar Merhaba,
3 aydır hamile kalmak için uğraşıyorum ancak sonuç negatif :KK43:

benimde şuan 14 gün var adetime doktorun söylediği günleri değerlendirdik iki gündür kasık ağrılarım var inşallah bu ay ikimizde güzel haberler paylaşırız

Geçmiş olsun sonuclarınız nelerdir acba test yaptınımı bnmde adetimin 13.gün başladı sürekli şiddetleniyor adetime faha 10 gün var

daha test yapmadım 5 gün var bakalım inşallah vardır

Kızlar merak edenler için söylüyorum o cevap yazmayı unutmuş :) konu sahibi o ay hamile kalmış galiba. Çünkü bebişlerimizin doğum tarihi aynı gün. Benim de son adet tarihim eylüldeydi. :)

Back