Kasık ağrısı

Ayse cilem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
64
12
3
27
Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. Grip olmuştum gribim gecti ama öksüriğüm 3 gündür devam ediyor. Bugün öksürürken kasıklarıma cok siddetli sancı giriyo yumurtalığımda kist var. Ama en çok sol tarafıma sancı giriyor... :( korkuyorum. Sizce neden oldu...

kistten dolayıda olabılır regl dönemındeykende olabılır yumurtlama donemınde olur hersey olabılır yanı dıkkat et

Adetime 5 gün var gittiğimde 7 gün vardı adetim olucak gibi agrım var dedim. Erken olucktır dedi. Bugun sabah kasığımda yine ama çok siddetli ağrıyla uyandım. Ben ilçede oturuyorum il çok uzak kadın doğum doktoruda yalnızca ilde var. :(

Adetime 5 gün var gittiğimde 7 gün vardı adetim olucak gibi agrım var dedim. Erken olucktır dedi. Bugun sabah kasığımda yine ama çok siddetli ağrıyla uyandım. Ben ilçede oturuyorum il çok uzak kadın doğum doktoruda yalnızca ilde var. :KK43:
hımm degsk normalde aynı agrılar bendede var ama ben klomen kullandm ve yumurtlama oldu bende progesteronda 29,43 cıkmıstı o yuzden bu olaylardan dolayıdr senınkı degsk bısey kullanmdn cunku bekle bıraz adet gunune kkadar

Korunmuyorum gebelik olabilirmi bilmiyorum. İnşallah hastalık yoktur.
inşallah gebelıkle alakalıdır yumurtlama gunlerını bılıomsn bılmıosan ögren ona göre cınsel ılıskıye gr ama bnce tavsıyem esınle beraber doktora görunmen bız ılk gttk esımede banada test yapıldı esımde sorun yoktu bende fsh hormonunda sorun vardı yuksektı 9,75 di

Ben bu konularda tam bilgi sahibi deilim. Bu siteden görüyorum. Eşimde gitmek istiyor doktora ama ben şu adet günümü bekliyorum. İnşallah gebeyimdir. Ve Rabbim herkese verir inşallah.

Ben bu konularda tam bilgi sahibi deilim. Bu siteden görüyorum. Eşimde gitmek istiyor doktora ama ben şu adet günümü bekliyorum. İnşallah gebeyimdir. Ve Rabbim herkese verir inşallah.
inşaallh cnm ama adet olursan 3. gunu hormon testı yaptr kendıne eşinde spermıogram testı yaptrsın o zaman daha kolay olur hersey

Benimde kasık ağrım çok olmuştu daha yeni yeni geçiyo gibi doktor yeni evli olduğun için normal demişti de oyüzden sordum doktorlar pek önemsemiyolar kasık ağrısını

Benimde kasık ağrım çok olmuştu daha yeni yeni geçiyo gibi doktor yeni evli olduğun için normal demişti de oyüzden sordum doktorlar pek önemsemiyolar kasık ağrısını
hım demekkı muhım degıl fakat ben 4 yıllık evlıyım ılk defa öyle oldu :))

Ben 4 aylık evliyim. Bu kasık agrısı ilk defa oluyor. Dün den beri 10 dk gecmeden tuvalete gidiyorum. Eşim bile her tuvalete gidişimde yinemi tuvalet demeye başladı... :( bugün adetime 4 gün kaldı

Ben 4 aylık evliyim. Bu kasık agrısı ilk defa oluyor. Dün den beri 10 dk gecmeden tuvalete gidiyorum. Eşim bile her tuvalete gidişimde yinemi tuvalet demeye başladı... :KK43: bugün adetime 4 gün kaldı
bnmde adetıme 3 gun kaldı bakalım

Arkadaşlar lütfen vardım edin. Kasığımdaki adrt sancısı 4 gündür geçmiyo. Hala adet görmedim suan mide bulantısı çok siddetli bel ve kalça karışık adet ağrısı var. Çok kötü halsizleştim. Neden olur bu adetime 3 gün var 4 gündür ağrı çekiyorum ama bu sefet çok siddetliiiiiiii.

Arkadaşlar lütfen vardım edin. Kasığımdaki adrt sancısı 4 gündür geçmiyo. Hala adet görmedim suan mide bulantısı çok siddetli bel ve kalça karışık adet ağrısı var. Çok kötü halsizleştim. Neden olur bu adetime 3 gün var 4 gündür ağrı çekiyorum ama bu sefet çok siddetliiiiiiii.
aynılarını bende yasıyorm ama sebebını bılmıorm bnm de adetıme 2 gun kaldı 5 gun boyunca agrı cektım ama sımdı ıyıyım dunden berı agrım kesıldı bakalım nolck klomen ılacının etkısı olabılırms bunlar

aynılarını bende yasıyorm ama sebebını bılmıorm bnm de adetıme 2 gun kaldı 5 gun boyunca agrı cektım ama sımdı ıyıyım dunden berı agrım kesıldı bakalım nolck klomen ılacının etkısı olabılırms bunlar
Ben o ilaçtan kullanmıyorum ama :(

Back