Kasık ağrısı

sezen94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2024
67
43
30
Kızlar 19 kasımda 5. Gün embriyosu transferi oldum pozitif bir 8 gün sonra keseyi görmeye gidicem ama kasıklarıma bıçak saplanıyor gibi ağrı var sze de oldu mu acaba ?

Kızlar 19 kasımda 5. Gün embriyosu transferi oldum pozitif bir 8 gün sonra keseyi görmeye gidicem ama kasıklarıma bıçak saplanıyor gibi ağrı var sze de oldu mu acaba ?
Evet oluyo gayet normal kanama olmadığı sürece sorun yok ve aşırı aşırı şiddetli ağrı olmadığı sürece panik yok

Canım bende de oluyordu hala da oluyor gaz sıkışıklığı yada kabızlık problemi olursada oluyor ilaçların etkisi

Kasık ağrısı gebelikte çok normal. Özellikle hapşırırken falan bayağı can acıtacak kadar fazla oluyor. Öyle durumlarda eğer yatıyorsam öksürük ya da hapşırık öncesi bacaklarımı karnıma çekiyorum ağrı çok az hissediliyor.

Evet öyleymiş bir de sanırım rahim büyüyor diye, siz kaç haftalıksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…