• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasık ağrisi

kullanici03851

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
44
Puanlar
18
Yumurtlama döneminde başlayan ve bitmeyen kasik agrım var. Normalde korunuyoruz ama 1 defa afedersiniz prezervatif yırtılmış boşalma olmadan farkettik (2.beraberlikte) ama internette okuduğum kadarıyla zevk suyunda dahi sperm bulunabilirmiş. Önceki gebeligimde de belirtim kasik agrisiydi ama onu istediğimiz icin korunmuyorduk. Idrar tahlilinde yassı epitel çok az yüksek çıkmış ondan olabilir mi aceba yasayan var mı? Birde bacağa vuruyor bu ağrı o derece.

Bu arada regle 12 gün var daha dün akşam doktor kanda gebelik testi istedi ama negatif tabi daha çok erken ama

Teşekkür eederim yorumunuz icin normalde her ay 1 2 gün cekiyorum ama geçerdi bu ay 4 gün oldu hala fena agriyor bu da beni telaşlandırdı.
Geçen ay benim de regl dönemime kadar ağrımıştı

Yumurtlama döneminde başlayan ve bitmeyen kasik agrım var. Normalde korunuyoruz ama 1 defa afedersiniz prezervatif yırtılmış boşalma olmadan farkettik (2.beraberlikte) ama internette okuduğum kadarıyla zevk suyunda dahi sperm bulunabilirmiş. Önceki gebeligimde de belirtim kasik agrisiydi ama onu istediğimiz icin korunmuyorduk. Idrar tahlilinde yassı epitel çok az yüksek çıkmış ondan olabilir mi aceba yasayan var mı? Birde bacağa vuruyor bu ağrı o derece.
Yassı epitel enfeksiyonla ilgili olabilir doktora gösterin çok mu yüksek?

Inşallah benimki de yanlıştır. Gebelik düşünmüyorum. Ama.enfeksiyon falan olabilirmi aceba idrarda yassı epitel 0-5 referans değeri iken 10 çıkmış pazartesi günü göstericem.
Hımm o konuda bir uzmana gitseniz iyi olur tabii

Back
X