Sizde vajinal akıntı var mıydı? Ya bende adete yakın akıntı olmazdı kuru olurdu hep. Ama şimdi akıntı var beyaz biraz yapışkan gibi çok gelmiyor ama yinedeBence adetin geçmesini bekleyin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kasık ağrısı
- Konu Sahibi Nare12
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kasık agrisi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benim lavaboya çıkınca baya geliyor akıntı rengi beyaz. Ama iç çamaşırda çok görmüyorum yerleşme kanaması oldu mu sizdeSizde vajinal akıntı var mıydı? Ya bende adete yakın akıntı olmazdı kuru olurdu hep. Ama şimdi akıntı var beyaz biraz yapışkan gibi çok gelmiyor ama yinede
Yok sizdə oldu mu? Bende hala belirtiler davam ediyor. Adet gecikirse test yapıcam artıkBenim lavaboya çıkınca baya geliyor akıntı rengi beyaz. Ama iç çamaşırda çok görmüyorum yerleşme kanaması oldu mu sizde
Yok bende de olmadı kaç gün kaldı adetinizeYok sizdə oldu mu? Bende hala belirtiler davam ediyor. Adet gecikirse test yapıcam artık
2 gün kaldı adet olmamaYok bende de olmadı kaç gün kaldı adetinize
merhaba ,belirtiler ve günler yaklaşık sizinle, benim geçen ayda aynı belirtiler oldu ama regl oldum anlayamadım, bizim korunmasız 2. denememiz acaba vücut alışık olmadığı birşey yaşadığı için mi böyle tepki veriyor , böbreklerime sancı gibi bişey giriyor birde kasıklarıma, kasıklarım geçen ay daha fazla sızlıyor ve batıyordu bu sefer çok değil yumurtlama gününden 2 gün önce ve yumurtlama günü birliktelik oldu arka arkaya 3 gün yaniBenim daha ilişkim üstünden 5 gün geçti çatlama günü ilişkiye girdik yani pazartesi
Bende ilk kez böyle oluyo. Bende bugün alk karın rahimde de sancı var galiba regl olucam bende. Aslında bende adet ağrısı falan da olmaz ama hani önceden ama böyle olmasına anlam veremedimmerhaba ,belirtiler ve günler yaklaşık sizinle, benim geçen ayda aynı belirtiler oldu ama regl oldum anlayamadım, bizim korunmasız 2. denememiz acaba vücut alışık olmadığı birşey yaşadığı için mi böyle tepki veriyor , böbreklerime sancı gibi bişey giriyor birde kasıklarıma, kasıklarım geçen ay daha fazla sızlıyor ve batıyordu bu sefer çok değil yumurtlama gününden 2 gün önce ve yumurtlama günü birliktelik oldu arka arkaya 3 gün yani
geçen ay daha belirgin belirtilerim oldu bedenimde ağrı sancı batma gibi, bu ay yine var ama geçen ay ki gibi değilBende ilk kez böyle oluyo. Bende bugün alk karın rahimde de sancı var galiba regl olucam bende. Aslında bende adet ağrısı falan da olmaz ama hani önceden ama böyle olmasına anlam veremedim
Merhaba kan testinizin cevapı ne oldu acaba?ben dün yaptım silikdi benim sonra kan verdim şimdi kan sonucunu bekliyorum
Beta düşük çıktı ben testi yaptığımda reglime 5 gün vardı doktor da çok erken geldin dedi bu akşam silinirken peçetede 1 damla kahverengi leke vardı ya yerleşme kanaması ya da regl olucam ama regl ağrım yok sadece karnımda batma varMerhaba kan testinizin cevapı ne oldu acaba?
Aynı belirtiler şuan bende de var acaba hamile misiniz ?Evet düşünüyoruz. Bazı belirtilerde var. Göğüste ağırlaşma meme ucu kahverengi kısmında tomurcuklanma falan inşallah olur. Allah evladınızı bağışlasın sizinde
Maalesef hamile değilmişim.Aynı belirtiler şuan bende de var acaba hamile misiniz ?