Erken hamile kaldıysan ola bilir yani adetten sonra ama bu bazen yumurtlama da da oluyorKızlar regliden 9-10 gün önce aşırı kasık ve göğüs hassasiyeti yaşayıp hamile kalan var mı ?
Aslında öyle bir şüphem var regliden hemen sonra yumurtladım diye düşünüyorum ama tabi bakalımErken hamile kaldıysan ola bilir yani adetten sonra ama bu bazen yumurtlama da da oluyor
Öyleyse kan da çıkar ama bence regli bekle negatif çıkarsa moralin bozulur hem varsa da o zamana keseyi gorursunAslında öyle bir şüphem var regliden hemen sonra yumurtladım diye düşünüyorum ama tabi bakalım
Valla bendede öyle olmuştu sonra hamile olduğumu öğrendim ama nekadar onla bağlantılı bilmiyorumKızlar regliden 9-10 gün önce aşırı kasık ve göğüs hassasiyeti yaşayıp hamile kalan var mı ?
Ay inşallah hala devam ediyor ağrımValla bendede öyle olmuştu sonra hamile olduğumu öğrendim ama nekadar onla bağlantılı bilmiyorum
Benim de yumurtlama dönemim bittikten sonra sıcak basması, Kasıklarda sızlama şeklinde ara ara ağrı, Şeffaf akıntı, 3 gündür de göğüs hassasiyeti başladı reglime 8 gün var bugün erken gebelik testi yaptım ama bişi çıkmadı bakalım regl gecikirse tekrar denicem testiKızlar regliden 9-10 gün önce aşırı kasık ve göğüs hassasiyeti yaşayıp hamile kalan var mı ?
Yaaa inşallah. Sen hamile misin şuanBenimde on gün öncesinde belirtilerim başlamıştı kasiklarim göğüslerim hassastı. Bıçak saplanır gibi olmuştu iki kez adete yakın midem bulanıyordu üç gün. Kimyasal geçirdim. Inşallah güzel sonuçlanır hayırlısı olsun
Sence burda çizgi var mı ben mi uyduruyorum canımErken hamile kaldıysan ola bilir yani adetten sonra ama bu bazen yumurtlama da da oluyor
Ben normal gebelik testi yaptım ama çizgi barmı yok mu anlayamadımBenim de yumurtlama dönemim bittikten sonra sıcak basması, Kasıklarda sızlama şeklinde ara ara ağrı, Şeffaf akıntı, 3 gündür de göğüs hassasiyeti başladı reglime 8 gün var bugün erken gebelik testi yaptım ama bişi çıkmadı bakalım regl gecikirse tekrar denicem testi
Var gibi ıdrari çok mu damlattinSence burda çizgi var mı ben mi uyduruyorum canım
Test bozuk gibiBen normal gebelik testi yaptım ama çizgi barmı yok mu anlayamadım
Hamile Değilim kimyasal gebelik geçirdim testim pozitifti kan değerim düşüktü 17 sonra 3 e düştü.Yaaa inşallah. Sen hamile misin şuan
Biraz bekledikten sonra rengi değişti bu şekilde ilk 5 dk görmedim sonradan oluştuVar gibi ıdrari çok mu damlattin
Biraz bekledikten sonra rengi değişti bu şekilde ilk 5 dk görmedim sonradan oluştuTest bozuk gibi
Testi tekrarla canm 3 damla yeterli oluyor sabah ıdrari ile yap elinde test varsaBiraz bekledikten sonra rengi değişti bu şekilde ilk 5 dk görmedim sonradan oluştu
Yok maalesef erken gebelik testi alırım PazartesiTesti tekrarla canm 3 damla yeterli oluyor sabah ıdrari ile yap elinde test varsa
Tamam canm o zaman varsa zaten anında çıkarYok maalesef erken gebelik testi alırım Pazartesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?