• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasık ağrısı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nrnua
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nrnua

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2018
78
40
38
34
Merhaba, aralik 13unde adet oldum 4 gun az az kahverengi akinti geldi nadiren kirmizi kan geldi 5. ve 6. Gün normal kan geldi 7. 8. Ve 9. Gün yine damla damla kan geldi cok az. Adet bittikten 3 gün sonra kasık agrilarim snrasi kuru mide bulantisi başladı. Kasık agrilarim hala devam etmekte sürekli degil ama ara ara vuruyor. Idrar tahlillerim temiz enfeksiyon yok. Goguslerimde de biraz şişlik hissediyorum. Ve tabikisi uyku gündüz vakti bi geliyor feci halde nerdeyse 1 saat gozlerimi acamiyorum sizce hamilemiyim ki 6 aydir evliyim :110:
He bide 2 aydir adetim 3 gun erken oluyorum 27 gunde 1. Oncesinde 30 gunde 1 oluyordum.

Bende 6 aylık evliyim, evliliğimin ikinci ayından sonra Adet düzensizliği oldu 3 gün gecikmeli geldi ya da erken. Son adet tarihim 30 kasım sonra hamile olduğumu ögrendim , yerleşme kanaması oldu bende bunu bildiğim icin sendeki lekelenme yerleşme kanaması değil sanırım, yerleşme kanaması normal adet kanı gibi olmuyo acık pembe ya da kahverengi oluyor, kırmızıya donmesi mümkün değil bi çok kişi de boyle olmuş ve varla yok arasıdır çok az gelir. Üstüne görme durumuyla ilgili bilgim olmadı icin yanlış bilgilendirmek istemem seni , bi test yapabilirsin.

bende 15 aralıkta adet oldum geri cekılme yöntemı kullandık ayın 26sında (doğurgan döneme denk geliyor dıye) ocagın 10unda adet olmam lazım ama sırtımda ve kasıklarımda şiddetlı ağrı var midem de kötü bişey varmıs gibi hıssedıyorm neden olabilir?ayrıca gögsümde mavı damarlar gözükmeye başladı neden olabilir

Sagolasin günüme 4 gün daha var biraz daha bekliyim. Hamile degilim gibime geliyor bakalim hayirlisi. 3 haftadir beyaz akintim oluyordu 3 gundur akintim hafif sariya dönmüş ama yinede beyaz akıntıda var karışık yani. Yine Enfeksiyon kaptim sanirim. :110:

Back