• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasık ağrısı

mercanhnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
81
Puanlar
98
Merhaba arkadaşlar
24 haziranda regl oldum. Biteli 5 gün oluyor ama kasıklarım çok ağrıyor bacağıma vuran bi ağrı bu özellikle sol sizce neden olabilir? Regl uygulamama göre doğurgan dönemime girmişim. Bu ağrı beni korkutuyor. Şüpheli ilişkimden sonra iki kez adet gördüm ama adet olup dış gebelik yada hamile olanları da okudum. Kan teslerim negatif çıktı iki adet arası tekrar yaptım

Yumurtlama ağrısı olabilir.Bazı aylar bende de oluyor.Özellikle yumurtlama dönemindeki tek taraflı ağrılar ne taraftan yumurtladiginizi da gosterir.

Korkutmak istemem ama kist de olabilir doktora gorunsen iyi olur

Merhaba arkadaşlar
24 haziranda regl oldum. Biteli 5 gün oluyor ama kasıklarım çok ağrıyor bacağıma vuran bi ağrı bu özellikle sol sizce neden olabilir? Regl uygulamama göre doğurgan dönemime girmişim. Bu ağrı beni korkutuyor. Şüpheli ilişkimden sonra iki kez adet gördüm ama adet olup dış gebelik yada hamile olanları da okudum. Kan teslerim negatif çıktı iki adet arası tekrar yaptım
hamile kalana kadar aylarca bende çektim bu ağrıyı. ayağım kasıktan itibaren tutuluyordu. hatta ortopediye gittim hiç aklıma gelmemişti jinekolojik birşey olabileceği. her ay 10 gün civarı ayağımı sürüklüyordum. son ay düştü jeton. sanırım ovulasyon dönemi ile alakalı bişey. hamile kaldığımdan beri hiç ağrımadı. bu yaşadığınız ağrının gebelikle alakası olduğunu sanmıyorum. çok aklınıza takılıyorsa bir jinekolog ile görüşün derim.

hamile kalana kadar aylarca bende çektim bu ağrıyı. ayağım kasıktan itibaren tutuluyordu. hatta ortopediye gittim hiç aklıma gelmemişti jinekolojik birşey olabileceği. her ay 10 gün civarı ayağımı sürüklüyordum. son ay düştü jeton. sanırım ovulasyon dönemi ile alakalı bişey. hamile kaldığımdan beri hiç ağrımadı. bu yaşadığınız ağrının gebelikle alakası olduğunu sanmıyorum. çok aklınıza takılıyorsa bir jinekolog ile görüşün derim.
Sanirim haklisiniz. Ben ilk dega boyle bi agriyla karsi karsiyayim..hemen hamilelige yordum korktum bide.. tesekkur ederim :)

kabızmısınız?
kist olabilir, bol bol su için devam ederse kadın doguıma muayene olun bence
birde aynı pozisyonda uzun süre oturmayın ayaklarınızı uzatın bukmeyin o bacagınızı altnıza almayın

Ovulasyon doneminde benim de kasiklarimda agri, batma oluyor. Hamile olma ihtimalin yok bence

kabızmısınız?
kist olabilir, bol bol su için devam ederse kadın doguıma muayene olun bence
birde aynı pozisyonda uzun süre oturmayın ayaklarınızı uzatın bukmeyin o bacagınızı altnıza almayın
HAyir kabizlik yok. Bacaklarima vuran bi agri. Umarim gecer

Arkadaşlar bu arkadaşı şikayet edin .ya bunun yaşı 18den küçük dalga geçiyor ya erkek .akla mantığa sığmayacak postlar açıp birsürü saçma sapan özel soru sorup cinsel /kadınsal bilgi almaya çalışıyor.
Önemli postları gerilere düşürüyor

Back