Kasık ağrısı yumurtlama dönemi yardım

BirmevzumVar

Tsunami
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
154
40
28
30
Kızlar mrb eylulden beri evliyim ve evlendigimden beri yumurtlama günlerini hissediyorum kasik ağrılarım oluyo adetim düzenli normalde..
Bu ay yumurtlama donemim bitti 2gun sonra kasik ağrılarım başladı bu neyin nesi tam yumurlama gunun son 3gunu eşimle iliski yaşadık dönem bitti ve ağrılarım var önce sol sonra sağ sizce neyin nesi bu

İçten içe sızlyo akntmda var mantar olmuşum gene mantardanmi acabaaa sizce ?????
Sağ kasgma bastrnca agri oluyo fena sizlamaa

bu doktorluk gibi mantar falan dedin ya.yalnış bilgi almaktansa doktor en iyisi

Doktora gitmekten bktm inanki ya izin kullanmaktam bktmmm artık..
Kasık ağrılarım devam ediyo pitpit atiyo resmen bastrnca sanci giriyoo.
Mantardaki gibi akintim var çok pamukçuklu((( mantar kasik ağrısı yaparım yaahu..
Yumurtlama donemi iliski yaşadık eşimle korunmasin geri çekilme acaba gebelik mi kafamda deli sorular iznimde yokk suan napcm blmyrm

cumartesi de mi çalışıyon özel hastaneye gitsen.bilemezsin böyle ne olduğunu

İçten içe sızlyo akntmda var mantar olmuşum gene mantardanmi acabaaa sizce ?????
Sağ kasgma bastrnca agri oluyo fena sizlamaa
aynisi bendede var vajinit yani mantar var kasik batmalari adet bitiminden uc dort gun sonra basliyo ovulasyondada kasik agriis oluyo vajinittede ama bende akinti falan gecti zaten oyle kotu kokulu cok bi akinti degildi iliski esnasinda peynimirsi kivam gelmisti bir iki kez sonra karbonatli suya basladim gecti ama kasik agrilari hep var gogus yanlarinda sizlma gaz sancilari mide yanmalari butin belirtiler birbirine benziyo anam nasil is bu boylee

ben utanma isareti sandim onu utanma isareti dimi o onasil smile oyle yeniym bende kullanmaya calisiyrm

Bende çözmüş değilim snrm adetim gecikti 6gundur olcm kasik agrisindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…