hanımlar iyi akşamlar hepinize. 2 ay önce erkek arkadasımla cinsel ilişkiye girmeye başladık. dün cinsel ilişki sırasında hafif kan geldi sanırım tahriş dolayısıyla? ilk zamanlar öncelikle sistit sorunuyla karşılaştım. 1 hafta kadar antibiyotik kullandım. sonra geçti. adetlerim son 6 aydır agrılı geçmekteydi. bu ay yumurtlama itibariyle gelen seffaf akıntıda kan gördüm ve 3 gün geldi yine seffaf akıntı arasında. sonlara dogru kahverengiye dönüştü. cinsel ilişkilerimden sonra karnımda şişlik ve gaz şikayetlerim var 1-2 gün sürüyor. kasık ve bel agrım var hafifte olsa hep. bu kanlı akıntı dolaysıyla jinekoloğa gittim. çekindiğim için bakire olmadıgımı söyleyemedim. ultrason ile bir kist gördü sağ yumurtalık kısmında. çikolata kisti olabilir dedi. kan tahlilinden sonra ilaç yazalım dedi. ertesi gün doktor izne cıkmıstı yazdıramadım. cinsel ilişki sırasında vajinadan cogunlukla gaz cıkıyor. araştırdım vajinal sarkma falan diyor. ama daha önce dogum yapmadım bile. salı günü başka bir doktora gideceğim. doktora alttan muayene olmaya cekiniyorum. kistle alakası olabilir mi? vucuduma ne oluyor anlamıyorum? bu ağrılarım kist dolayısıyla mı yoksa hala sistit miyim? tahlil sonuclarıma da anlayan biri bakabilir mi?