Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Öncelikle idrar enfeksiyonuna sebep olan ney onu anla mesela ilk olarak bol bol su iç. İdrar rengin ne durumda? Şeffaf? Koyu sarı? Orta açık sarı renk? Koyu renk ise yeterli su içmiyorsundur. Şeffaf olunca gereğinden fazla içiyorsun. Orta açık sarı renk gayet sağlıklı. Ancak koyu sarı kötü çünkü yetersiz su içiyorsun. 2 kafein!! ben çok severim kahveyi günde 1 fincan kahve tüketirim. Ama kafein idrar yolu enfeksiyon sebeplerindendir ne yazık . Gelelim 3 sırtın karnın veya yanların hatta ayaklarını sıcak tut! Çorap giy, patik giy Saydığım bölgeler soğuk olursa idrarda enfeksiyon yapar. 4 idrarın geldiğinde tutma! 5 kişisel temizliğine dikkat et. İç çamaşırını değiş sürekli. Ben iç çamaşırlarımı ütülüyorum. Enfeksiyonu bakteriyi öldürüyor. Bak kasık ağrında varmış. Kasıklarını sıcak tut. Gebelik ihtimalin yoksa eğer limonlu su tüket, soğan suyu da iyidir kaynat 1 soğanı süz iç ya da maydanoz suyu enfeksiyonu söker bunlar. Gebeysen içme düşük yaparsın. Çünkü bu saydıklarım içini temizlemen için etkili.