Merhaba Kızlar ,
yaklaşık 15 gün önce başlayan bir bacak ağrım oldu . Sol bacağım dizi kapağımın bitimine kadar feci bir şekilde ağrıyordu . Bir gece dayanamadım acile gitti . Acil de bir ley bulamadılar fizik tedavi bölümüne git dediler . randevu alamadığım için de gidemedim . Randevu gününü bekliyordum . Bir gün işten çıktım bacak ağrım artarak devam ediyordu ama bu esnada kasıklarımda da ağrılar başladı kramp gibi ağrı giriyordu yürüyemiyordum . Tekrar acile gittim film çektiler idrar tahlili yaptılar ve enfeksiyon olmuşsun dedi doktor antibiyotik verdi . 4 gün kullandım ilaçları , ilaçlara karşı hassasiyetim olduğu için daha fazla kullanamadım vucudumda su çiçeği gibi yaralar çıktı. daha sonra 1 hafta soğan kürü uyguladım . hafifledi biraz . 4 gündür falan tekrar şiddetlendi . karnımın içinde sanki balon şişmiş her an patlayacakmış gibi bir şey var . sormak istediğim şey
daha önce miyom , çikolata kisti sorunu yaşayan arkadaşlar bu hastalıkların belirtilerileri neler olmuştu sizde . ya da benim bu durumumla ilgili olarak fikri olan varsa paylaşırsa seviririm .
Teşekkürler