- 23 Ağustos 2022
- 376
- 46
- 28
- 24
- Konu Sahibi Blc sevval123
-
Bende aynı durumları yaşadım ve kansızlığım var diye beni hep ailem gecistirdi ve hep ağrım kahve rengi lekelerim oluşmaya başladı 16 günden sonra en son dayanamadım 21. Gün doktora gitti 6.2 haftalık gebeydim. Umutlandirmak istemem ama hakkından hayırlısı olsunKızlar regl a 16 gün yumurtlama 2 gün diyor uygulamya gore dünden beri kasık ağrısı çekiyorum böyle sızlıyor gibi ben yumurtlma ağrısı diye pek dikkate almadım beyaz akıntım vardı daha yeni böyle sanki regl olmuşum gibi bir sıcaklık hissetim lavaboya gittiğimde çok özür dilerim peçeteye sarı koyu kıvamlı bir akıntı gördüm gebelik olabilir mi yoksa yumurtlama mıdır hiç daha önce başıma gelmedi sadece beyaz akıntım olurdu birde aşırı gaz problemi yaşıyorum dünden beri ilk gebeliğimde de yaşamadım böyle hiç bilgisi olan var mı
Peki bu süreçte regl oldunuz mu? Çünkü bende 2 gün kanama gördüm sonradan kesildi. Ve regl biteli 3 gün oldu bat tarihine 17 gün var pek anlamadım ama tüm belirtiler bende de vardı sarımsı akıntı gaz bel ağrısı ve aşırı üşüme hissi var ayaklarım asla ısınmıyor bir regl gelmeden gebelik testi yaptım negatif ama acaba yerleşme olabilir mi diye düşünüyorumBende aynı durumları yaşadım ve kansızlığım var diye beni hep ailem gecistirdi ve hep ağrım kahve rengi lekelerim oluşmaya başladı 16 günden sonra en son dayanamadım 21. Gün doktora gitti 6.2 haftalık gebeydim. Umutlandirmak istemem ama hakkından hayırlısı olsun
Vallahi ben bunu paylaştıktan sonra regl olmuştumPeki bu süreçte regl oldunuz mu? Çünkü bende 2 gün kanama gördüm sonradan kesildi. Ve regl biteli 3 gün oldu bat tarihine 17 gün var pek anlamadım ama tüm belirtiler bende de vardı sarımsı akıntı gaz bel ağrısı ve aşırı üşüme hissi var ayaklarım asla ısınmıyor bir regl gelmeden gebelik testi yaptım negatif ama acaba yerleşme olabilir mi diye düşünüyorum
Benim adet bittikten sonra böyle oldu işteVallahi ben bunu paylaştıktan sonra regl olmuştum
Enfeksiyona benziyor bulgular idrar tahlili yaptırın isterseniz enfeksiyon riskine karşıKızlar regl a 16 gün yumurtlama 2 gün diyor uygulamya gore dünden beri kasık ağrısı çekiyorum böyle sızlıyor gibi ben yumurtlma ağrısı diye pek dikkate almadım beyaz akıntım vardı daha yeni böyle sanki regl olmuşum gibi bir sıcaklık hissetim lavaboya gittiğimde çok özür dilerim peçeteye sarı koyu kıvamlı bir akıntı gördüm gebelik olabilir mi yoksa yumurtlama mıdır hiç daha önce başıma gelmedi sadece beyaz akıntım olurdu birde aşırı gaz problemi yaşıyorum dünden beri ilk gebeliğimde de yaşamadım böyle hiç bilgisi olan var mı
Bende de iki gündür geliyor bende enfeksiyondan yoktu kontrole gittiğimde hiç bir şey yoktu ama muhtemelen yumurtlama ile ilgili olabilir çoğu kişide böyle söylemiştiEnfeksiyona benziyor bulgular idrar tahlili yaptırın isterseniz enfeksiyon riskine karşı
Evt ya benimde yumurutlamadan misBende de iki gündür geliyor bende enfeksiyondan yoktu kontrole gittiğimde hiç bir şey yoktu ama muhtemelen yumurtlama ile ilgili olabilir çoğu kişide böyle söylemişti
O zaman değerlendirmek gerekiyorEvt ya benimde yumurutlamadan mis
Walla benim olmadı çatlama iğnesine başladık inşallah senin olurO zaman değerlendirmek gerekiyor
Allah razı olsun inşallah hayırlı haberler alacağız hepimizWalla benim olmadı çatlama iğnesine başladık inşallah senin olur
Amin inşallah canimAllah razı olsun inşallah hayırlı haberler alacağız hepimiz
Canım iğneni oldun mu?Amin inşallah canim
Canım iğneni oldun myok
Yok aşkım iğnemi alacam birazdan bugün vurulacam 20 mm olmuş yumurtaCanım iğneni oldun mu?
İyi bakalım hayırlısıyla bu ay olsun inşallahYok aşkım iğnemi alacam birazdan bugün vurulacam 20 mm olmuş yumurta
Var mı belirtin inlsh hayırlısı olsun ya Rabbim bilirİyi bakalım hayırlısıyla bu ay olsun inşallahbende 9 şubatta oldum
Bu ay ne karın ağrısı ne başka hiç birşey olmadı cok rahat gidiyorum bakalım inşallah böyle gider geçen ay cok kasık ağrısı cekmiştimVar mı belirtin inlsh hayırlısı olsun ya Rabbim bilir
Akıntı falanBu ay ne karın ağrısı ne başka hiç birşey olmadı cok rahat gidiyorum bakalım inşallah böyle gider geçen ay cok kasık ağrısı cekmiştim
Akıntı oldu 4 gün falan şuan oda geçtiAkıntı falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?