Merhaba arkadaşlar kulupte yeniyim başlıkta yazdığım sorunları yaşadım dün. gebelik düşünüyorum ne yapmalıyım yardım edin doktor salı ve perşembe günleri geliyor. Bu ay veya öbür ay hamile kalmak istiyorum. Doğumun yaza denk gelmemesi gerekiyor. Tam yumurtlama dönemindeyim. 5 gün klomen kullandım onun etkisi olabilirmi
Kafan karışık. Yaza gelse ne olacak, kışa denk gelse ne olacak? Şimdi gebe kalsan bile Nisan/ mayıs gibi doğum gerçekleşir. Doğurganlığı artıran besinler tüket, kist var mı yok mu kontrol ettir, doğuma hazır mı vücudun baktır. Ama sen bence biraz daha bekle. Bu kafayla daha çok strese girersin.
Kafan karışık. Yaza gelse ne olacak, kışa denk gelse ne olacak? Şimdi gebe kalsan bile Nisan/ mayıs gibi doğum gerçekleşir. Doğurganlığı artıran besinler tüket, kist var mı yok mu kontrol ettir, doğuma hazır mı vücudun baktır. Ama sen bence biraz daha bekle. Bu kafayla daha çok strese girersin.
Kokulu akıntı iyi değil. Enfeksiyon kapmış olabilirsin. İdrar testi yaptır. Smear ver. Rutin hamilelik öncesi kontrol ve tahlilleri yaptır. Kalbinden dolayı doğum çok zorlayacaksa eğer ara vermelisin zaten. Şimdi hamile kalsan nisan mayıs gibi doğumun olur. 9 10 ay ertelemen gerekebilir.