KASIK AĞRISI, KASIKTA ATMA HİSSİ GEBELİK ŞÜPHEM VARR

Testimi yorumlarmısınız regl 5 gün var

Eklentiler

• F0E11A0F-1500-4241-B010-C195FB03EEC7.jpeg
    121,1 KB · Görüntüleme: 266
  • E41FEBBB-9023-4D63-BC1E-02FD101E7593.jpeg
    115,2 KB · Görüntüleme: 247
Kaset test varsa kaset test ile yap erken gebelik testleri yanıltabiliyor
Merhaba erken gebelik testleri yaniltabiliyor dediginiz icin yazmak istdim benim de adetime 3 gun kala erken gebelik testi yaptim negativ cikti ama vucudumda cok farkli reaksiyonlar var adet sokucu seyler icmeyi dusunuyordum acaba negatif gosterebiliyor mu erken gebelik twstleri

Evt bnm yok çıkartıyordu kasette ve çıkıyordu

Genellikle pozitif yanıltıyor 2 farklı markanin kaset testini alın

Genellikle pozitif yanıltıyor 2 farklı markanin kaset testini alın
Daha gunum 1 gun gecti de beklesem diyorum 5 gundur falan kasik agrisi yasiyorum boyle icerde biseyler sisiyo iniyo sanki neye baglayacagimi bilemedim adet sancisi yasamam no4malde goguslerimde cok agriyo 3 gun vsrken erken gebelik testi uaptim negatif cikti bugun de bi adacayi falan icip sokturswm mi beklesem mi arasinda kaldim

Arkadaşlar merhaba yazmayacaktım ama merak etmeden duramıyorum adetime 15 gün kala göğüste şişlik , kasık ağrısı beraberinde baş dönmesi , eğilince karnımda ağrı ve yanlarda iğne batıyormuş hisleri vardı adetime 5 gün kala kaset testte ikinci çizgi silik ve boyası dağılmıştı adetime 2 gün kala kan testi yaptırdım ve hcg 0.150 negatif adetim 2 gün gecikti 2 defa biri koyu biri çok açık kahverengi akıntım oldu belirtiler hala devam ediyo ve sol bacağımda ağrı hissetmeye başladım eğilince karında ağrı var gebelik varsa adetten 2 gün önce kanda çıkmazmıydı yada pozitife döner mi diye düşünmeden edemiyorum fikir verir misiniz

Bende de baş dönmesi bacaklarda agri vardı birebir adet belirtilerini yaşadım bas agrisi kasik bel agrisi bugün pozitif çıktı testim. Kan sonucunu bekliyorum

Testimi yorumlarmısınız regl 5 gün var
Bende regl den 5 gün önce test yaptı sizinki gbi çıktı boyası bi tık daha koyu regle 2 gün kala kan verdim 0.150 negatif şuanda reglim 3 gün gecikti fakat belirtilerim devam ediyo pozitife döner umarım inşallah vardır sendede

Kızlar bende 2 yıldır evliyim ama hamile kalmak istiyorum olmuyor sizden ricam nasıl hamile kaldınız yaptığınız kürler varmıydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…