bende de bi kasık ağrısı var ınsallah oyledır :)Arkadaşlar ilk gebeligimde ilişki sırasında sağ Kasım'da batma oluyordu. Dedim Allah Allah birşeymi var. İlişki esnasında acıyı batıyordu. Ve sonra hamile olduğumu öğrenmiştim neyse kaybettim onu. Ve şuan aynı sanciyi bugün yaşadım busefer sol kasigimda batma acı. Acaba gebelikmi oluşuyor umutlandim bir an. Döllenen yumurta follop tuplerinden rahme yoluculuga başlıyor ya o siradA batma olduğunu düşünüyorum. İnslh gebeliktir. Oncekinde öyle olmusdu cnki. Hayırlısı inslh. Sizde de öyle oldumu?
Aynı ağrı bende de oldu. Batlarımız aynı benim de 30 ocakAynı ağrı bende de var. Hala da devam ediyor. Bat 30 ocak ve çok merak ediyorum
Bilmiyorum.canimannemde öyle olmuş ilkinde bebek varmış, ikincide yumurtlama ağrısı çıkmış. Yumurtalam dönemleriniz içinde misiniz
Kızlar benimde bat 31 ocak benim yumurtlama ya 1 gün kala göğüslerim şişmeye başlardı ama yumurtlama dan 3 gün geçti sadece göğüs ucum sızlıyor kasıklarım da tuhaf bi ağrı var. Benim 2 çocuğum var 2 senedir korunuyordum ama bu ay bi kaçamak yaptım acaba çokmu erken bu belirtiler için diyorum hayırlısı artıkBenim bat da 30 Ocakara ara kasıklarda çok hafif sancılar oluyor. Güzel haberler alırız inşallah
Aynen canım bugun belimin agrisindan duramadım. Ay hamilr miyiz acabaAynı ağrı bende de oldu. Batlarımız aynı benim de 30 ocak
Bel ağrısı yaşıyorum şuanda bakalım
Hayir canim gecen haftaydi ve değerlendirdik bakalimannemde öyle olmuş ilkinde bebek varmış, ikincide yumurtlama ağrısı çıkmış. Yumurtalam dönemleriniz içinde misiniz
Bilmiozki vallahi yaa ovu test yapiom bi yakakyamadim cift cizgiyi adetim geldi catti gun sayiiyorum bakalim 29ocak bat ama sifir belirtiannemde öyle olmuş ilkinde bebek varmış, ikincide yumurtlama ağrısı çıkmış. Yumurtalam dönemleriniz içinde misiniz
Hadi baklakm az kalmışBilmiozki vallahi yaa ovu test yapiom bi yakakyamadim cift cizgiyi adetim geldi catti gun sayiiyorum bakalim 29ocak bat ama sifir belirti
Ben yumurtlama göreli 6 gün oldu. Yumurtlamadan önceki 3 gün şeffaf yumurta beyazı kıvamında akıntı başladı. Yumurtlamadan sonraki 2 3 gün de devam etti, ancak çok hafif bir şekilde sadece peçeteye geliyordu. Şu an tamamen geçti akıntı gelen giden yok açıkcasıKızlar yumurtlama bitince akıntı tamamen bitti daha önce dikkat etmezdim şimdi bebek düşününce fark ettim sizin de birden kesiliyor mu? Çünkü yumurtlamayı testsiz takip ettim reglim düzenlidir doğru hesapladım mı diye anlamak için soruyorum
Ben yumurtlama göreli 6 gün oldu. Yumurtlamadan önceki 3 gün şeffaf yumurta beyazı kıvamında akıntı başladı. Yumurtlamadan sonraki 2 3 gün de devam etti, ancak çok hafif bir şekilde sadece peçeteye geliyordu. Şu an tamamen geçti akıntı gelen giden yok açıkcasınormalde de adet öncesi 1 hafta veya 5 gün kala süt beyazı akıntı görürüm. Şu an için kuru
Benimde yumurtlama günlerim ağrısız geçiyor normalde yada bi yoklar geçer hemen.. Ama şimdi 5 gündür ağrıyor anlamadım sizinde mi yumurtlama günlerinde olmuştu ağrınızzAynı ağrı bende de oldu. Batlarımız aynı benim de 30 ocak
Bel ağrısı yaşıyorum şuanda bakalım
Sadece yumurtlama günümde yarım gün ağrı çekiyorum benBenimde yumurtlama günlerim ağrısız geçiyor normalde yada bi yoklar geçer hemen.. Ama şimdi 5 gündür ağrıyor anlamadım sizinde mi yumurtlama günlerinde olmuştu ağrınızz
Canım ben bugun hastaneye gittim vajinal usg ile enfeksiyonum olduğu anlaşıldı.. Ondan ağrıyormuşSadece yumurtlama günümde yarım gün ağrı çekiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?