Merhaba beta hcg değerlerim;
24 Ocak 6,01
26 Ocak 36,30
27 Ocak 66,03
29 Ocak 239,6(reglim 3 gün gecikmiş hali bu)
Geçmeyen bir kasık ve karın ağrım var ödüm kopuyor düşük olacak diye. İlk haftasında bu şekilde olup sağlıklı gebelik geçiren düşük yapmayan var mı?
Şu an 1159 tam iki kat artma ama %89 arttı benimMerhaba değerleriniz nasıl şuan da acaba benimde çok kasık ağrım var inanılmaz şekilde batmalar yaşıyorum beta 238 çıktı bugün ve 11 ay önce kimyasal geçirdim çok korkuyorum
Ben haftaya kan vermeyi düşünüyorum muhtemelen benim de o civarda olur. Ağrılarınız aynı mı halaŞu an 1159 tam iki kat artma ama %89 arttı benim
Bi kere kimyasal yaşayınca korkum ondan benimyerleşme ağrısıdır kötü düşünmeyin. bende de çok olmuştu şiddetli adet sancısı gibi baya korkmuştur. şuan gebeliğim sağlıklı devam ediyor, sizinde devam eder inşallah korkmayın içinizi ferah tutmaya çalışın.
Siz kaç aylık gebesiniz :)yerleşme ağrısıdır kötü düşünmeyin. bende de çok olmuştu şiddetli adet sancısı gibi baya korkmuştur. şuan gebeliğim sağlıklı devam ediyor, sizinde devam eder inşallah korkmayın içinizi ferah tutmaya çalışın.
23 haftalık gebeyim :)Siz kaç aylık gebesiniz :)
Adete bir gün var 3 gün kala beta HCG 42 çıktı şuan alt tarafta batmalar oluyor normelmidiryerleşme ağrısıdır kötü düşünmeyin. bende de çok olmuştu şiddetli adet sancısı gibi baya korkmuştur. şuan gebeliğim sağlıklı devam ediyor, sizinde devam eder inşallah korkmayın içinizi ferah tutmaya çalışın.
normal bende de baya ağrılar batmalar olmuştu. hatta adet oluyormuşum gibi bir histi, kanama olmadığı sürece korkma demişti doktorAdete bir gün var 3 gün kala beta HCG 42 çıktı şuan alt tarafta batmalar oluyor normelmidir
Adet günüm kan verdim sonuç 101 çıktı düşük beta hcg mi anlamadim binlerde falan olmalı diyolarnormal bende de baya ağrılar batmalar olmuştu. hatta adet oluyormuşum gibi bir histi, kanama olmadığı sürece korkma demişti doktor
düşük değil önemli olan düzenli artık bende adetten bir gün önce 36 ile öğrendi. iki güne bir en az yüzde 50 artıyorsa normal demektirAdet günüm kan verdim sonuç 101 çıktı düşük beta hcg mi anlamadim binlerde falan olmalı diyolar
Adetten ucgun önce 42. Adet günüm 101.7 iyimidüşük değil önemli olan düzenli artık bende adetten bir gün önce 36 ile öğrendi. iki güne bir en az yüzde 50 artıyorsa normal demektir
gayet iyi iki güne bir yüzde elliden fazla artmış demek.Adetten ucgun önce 42. Adet günüm 101.7 iyimi
Sağolun ya kimyasal gebelik falan olur diye çok korkuyorum bide değer düşük gibi geldigayet iyi iki güne bir yüzde elliden fazla artmış demek.
hiç korkmayın bana doktor direkt bu kimyasala benziyor demişti ona rağmen olumlu düşündüm hep. sizde iyi düşünün iyi olsun inşallahSağolun ya kimyasal gebelik falan olur diye çok korkuyorum bide değer düşük gibi geldi
Hayırlı olsun sizinkide inşallah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip eder Allah kimsenin kucağını boş birakmasinhiç korkmayın bana doktor direkt bu kimyasala benziyor demişti ona rağmen olumlu düşündüm hep. sizde iyi düşünün iyi olsun inşallah