Kasık Ağrısı Düşük mü Yerleşme mi

umutolun

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2022
78
12
29
Merhaba beta hcg değerlerim;
24 Ocak 6,01
26 Ocak 36,30
27 Ocak 66,03
29 Ocak 239,6(reglim 3 gün gecikmiş hali bu)
Geçmeyen bir kasık ve karın ağrım var ödüm kopuyor düşük olacak diye. İlk haftasında bu şekilde olup sağlıklı gebelik geçiren düşük yapmayan var mı?

Değerleriniz mormal. Yerleşme ağrısı çok oluyor. Önemli olan değerler stres yapmayın

Merhaba beta hcg değerlerim;
24 Ocak 6,01
26 Ocak 36,30
27 Ocak 66,03
29 Ocak 239,6(reglim 3 gün gecikmiş hali bu)
Geçmeyen bir kasık ve karın ağrım var ödüm kopuyor düşük olacak diye. İlk haftasında bu şekilde olup sağlıklı gebelik geçiren düşük yapmayan var mı?

Merhaba değerleriniz nasıl şuan da acaba benimde çok kasık ağrım var inanılmaz şekilde batmalar yaşıyorum beta 238 çıktı bugün ve 11 ay önce kimyasal geçirdim çok korkuyorum 🥺

yerleşme ağrısıdır kötü düşünmeyin. bende de çok olmuştu şiddetli adet sancısı gibi baya korkmuştur. şuan gebeliğim sağlıklı devam ediyor, sizinde devam eder inşallah korkmayın içinizi ferah tutmaya çalışın.

yerleşme ağrısıdır kötü düşünmeyin. bende de çok olmuştu şiddetli adet sancısı gibi baya korkmuştur. şuan gebeliğim sağlıklı devam ediyor, sizinde devam eder inşallah korkmayın içinizi ferah tutmaya çalışın.
Bi kere kimyasal yaşayınca korkum ondan benim 😢

Adete bir gün var 3 gün kala beta HCG 42 çıktı şuan alt tarafta batmalar oluyor normelmidir

X