Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 36 saat içinde yumurta çatlar, bu süre zarfında değerlendirGecen hafta hiçbi yumurtam gelişmemişti bugünde aşırı kasık ağrısı ve baya beyaz akıntım oldu acaba yumurtlama olmuş olabilirmi lütfen acıl ? Değerlendirmelimiyimmmm
Gecen hafta kontrolüm vardı hiç büyüme yoktu canım yinede hemen bir haftada büyüme olup catlamış olabilir mi yani?Evet 36 saat içinde yumurta çatlar, bu süre zarfında değerlendir
1 hafta uzun bir süre, tabiki olabilir, doktor sizi tekrar çağırmadımı bu süreçte?Gecen hafta kontrolüm vardı hiç büyüme yoktu canım yinede hemen bir haftada büyüme olup catlamış olabilir mi yani?
Bende pcos var geç yumurtlama olabilir belki adet düzensizliğimde var. Klomen kullanım bu ay ve adetimin 23’üncü günü bugün gecen hafta kontrolüm vardı büyüme yok bidaki ay 2 doz kullan dedi gönderdi. Ben şuan adetimi bekliyorum ama aşırı kasık ağrısı ve beyaz akıntım var o yüzden dedim olabilir mi acaba diye1 hafta uzun bir süre, tabiki olabilir, doktor sizi tekrar çağırmadımı bu süreçte?
Bndede pkos var canim asiri akıntı ve kasik ağrısı yumurtlama belirtisi degerlendirin bu 3 4 günüBende pcos var geç yumurtlama olabilir belki adet düzensizliğimde var. Klomen kullanım bu ay ve adetimin 23’üncü günü bugün gecen hafta kontrolüm vardı büyüme yok bidaki ay 2 doz kullan dedi gönderdi. Ben şuan adetimi bekliyorum ama aşırı kasık ağrısı ve beyaz akıntım var o yüzden dedim olabilir mi acaba diye
Hadi bakalım inşallah canım doktor yumurtalar gelişmedi bu ay olmadı adetini bekle klomen devam dedi ama adetim düzensiz belki geç yumurtlama olur diye umutlanıyorum bu ayda yinede inşallah öyledirBndede pkos var canim asiri akıntı ve kasik ağrısı yumurtlama belirtisi degerlendirin bu 3 4 günü
İnşallah canım sağolDediğin belirtiler yumurtlamayı gösteriyor canımm değerlendirin inşAllah güzel haberler alırısn![]()
Bnde dünden beri kasık ağrısı yaşıyorum. Bugünde yoğun şekilde süt beyazı kıvamında akıntım geldi sol tarafımda biraz daha yoğun ağrı var sizce yumurtam mı çatlıyorGecen hafta hiçbi yumurtam gelişmemişti bugünde aşırı kasık ağrısı ve baya beyaz akıntım oldu acaba yumurtlama olmuş olabilirmi lütfen acıl ? Değerlendirmelimiyimmmm
Aynı durumu bu ay bnde çok yasadım canm. 3,4 gün boyunca kremsi beyaz akıntım oldu sonra yoğun bi ıslaklık oldu. Sulu akıntım oldu birkaç gün sonra yine kremsi beyaz akıntı bu neden olur sizceBnde dünden beri kasık ağrısı yaşıyorum. Bugünde yoğun şekilde süt beyazı kıvamında akıntım geldi sol tarafımda biraz daha yoğun ağrı var sizce yumurtam mı çatlıyor