• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kasık ağrısı, adet gecikmesi?

parvati

Guru
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
314
35
318
İstanbul
merhaba kızlar,
18 yaşındayım, cinsel hayatım aktif değil. iki aydan fazladır adet olmadım şimdi de özellikle gerildiğim, vücudumu arkaya doğru gerdiğim zaman kasıklarıma inanılmaz bir sancı vuruyor şu anda da her hafif bir acı mevcut. kasla ilgili olduğunu düşündüm ama hissediyorum tam olarak yumurtalıklarımın olduğu bölge. bu tarz bir problemle karşılaşan var mı acaba? ne olabilir bu? daha önce ergenlik dönemimde kilo alma, tüylenme durumları olduğu için kistten falan korkmuştuk idrar testi yapmıştık bir şey çıkmamıştı. o zamandan beri kadın hastalıklarından inanılmaz korkuyorum bu yazdıklarım bir pinpirik sonucu değil ama. bu sancı ve adet düzensizliği beni çok endişelendirdi. yardımlarınızı bekliyorum..

gerçekten 200 küsür kişinin içinden hiç kimsenin fikrinin olmaması çok şaşırtıcı. bir fikriniz olmasa dahi benzer deneyimlerinizi paylaşmanız yeterdi. ne yazıkki sitede sağlık, ciddi paylaşım alanları göbişli kocişli gırgırın, geyiğin gölgesinde kalıyor.. neyse. zaten siteden medet ummuyorum bu doktora gidip hallonulacak bir olay ama en azından ufak bir destek beklerdim. buradaki paylaşımın, misyonun bu olduğunu zannediyordum.

Son düzenleme:
gerçekten 200 küsür kişinin içinden hiç kimsenin fikrinin olmaması çok şaşırtıcı. bir fikriniz olmasa dahi benzer deneyimlerinizi paylaşmanız yeterdi. ne yazıkki sitede sağlık, ciddi paylaşım alanları göbişli kocişli gırgırın, geyiğin gölgesinde kalıyor.. neyse. zaten siteden medet ummuyorum bu doktora gidip hallonulacak bir olay ama en azından ufak bir destek beklerdim. buradaki paylaşımın, misyonun bu olduğunu zannediyordum.

Konu ile ilgili benim fikrimde yok arkadaşım ama seni merak ettim, doktora gidip öğrenebildin mi ?

bu forumda iki aydan az bir süredir üyeyim , öyle olmasaydı konuna cevap yazardım , çünkü benim regl düzensizliğim var
genelde 30 - 45 günler arası adet olabiliyorum hatta bazen 2 ay bile olmadığım olabiliyor , doktora gittim , kan testi yapıldı , ultrason da çekildim ,bütün değerlerim normal , hiç bir problemim yok.. doktor hanım bana bazı kadınlarda bunun olabileceğini söyledi ancak , belki sende de aynıdır diyecektim ama sanırım senin adetin artık düzende...
geçmiş olsun diyorum...
:71:

bu forumda iki aydan az bir süredir üyeyim , öyle olmasaydı konuna cevap yazardım , çünkü benim regl düzensizliğim var
genelde 30 - 45 günler arası adet olabiliyorum hatta bazen 2 ay bile olmadığım olabiliyor , doktora gittim , kan testi yapıldı , ultrason da çekildim ,bütün değerlerim normal , hiç bir problemim yok.. doktor hanım bana bazı kadınlarda bunun olabileceğini söyledi ancak , belki sende de aynıdır diyecektim ama sanırım senin adetin artık düzende...
geçmiş olsun diyorum...
:71:

çok teşekkürler bir sitem halinde yazıldı o sizleri ayrı tutuyorum :) evet çok şükür düzene girdi bende rahatladım, çok teşekkürler bilgiler için size de çok geçmiş olsun normal olduğuna çok sevindim :)

Ben de tam böyle bir konu açmayı düşünüyordum. Geçen ay adetim 10 gün gecikti, ondan sonra adet oldum. Bu ay da 5 gün gecikti, dün gece adet oldum ama adetim de baya ağrılı. Normalde de benim çok kanamam ve biraz ağrım olur ama son iki aydır biraz daha fazla ağrım var. Ben bunu strese ve yaşam düzenimin, uyuma ve beslenme saatlerimin değişmesine bağlıyorum ancak önümüzdeki ay yine belirgin bir gecikme yaşarsam artık doktora gideceğim. :ssz:

Bu arada konu sahibi arkadaşın problemi düzelmiş, geçmiş olsun arkadaşım.:nazar:

Back