Kasık agrım ve bel agrım var acaba hamilemiyim

Betcey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
8
15
3
27
Merhaba arkadaslar ben ye i üyeyim aynıd
Durum da olan varsa lütfen yardımcı olabilirmi

Normalde ay sonu regli oluyorum ama reglime 10 gün önce koyu lekelenme seklinde oldu 3 gün sürdü 2. Gün pembe bi akıntı oldu suanda da kasıklarımda ve belimde agrı var ara ara batma seklinde oluyo oturdugum zaman özellikle sislik varmış gibi o hissi belimde de hissediyorum acaba bebismi var yardımcı olursanz sevinirim ☺

Regl gününüz ne zaman

Ayyy insalah ya ümitlenmek istemyrum a tesekkur ederim
İniallah Allah gönlünüze göre versin Ben adetimden 3 gün önce erken gebelik testi yapmıştım yarın da olmazsanız bir deneyin en azından aklınızdan gider çünkü sürekli akıl orda oluyor acaba hamile miyim diye her şeyden nem kapıyor insan

Aynen öyle aşırı istiyorum 1 senelik evliyim ama cok istiyorum olmamasindan da korkuyorum ufak bi degisiklik gördügm zamanda hemen acaba mı diyo insan ☺ sizin başka nasıl belirtileriniz olmuştu

Aynen öyle aşırı istiyorum 1 senelik evliyim ama cok istiyorum olmamasindan da korkuyorum ufak bi degisiklik gördügm zamanda hemen acaba mı diyo insan ☺ sizin başka nasıl belirtileriniz olmuştu
Ben de 1 yıllık evliyim benim ilk belirtim göğsümdeki şişlik ve ağrı oldu normalde adetime 1 hafta kala olurdu ama bu sefer ay başında başladı sonra kasıklarımda adet ağrısına benzer ağrılar oldu özellikle sağ tarafımda ama adet ağrısından daha hafif başka belirtim yoktu şüphelendim test yaptım Temmuz’un başında negatif çıktı sonra aynen devam etti 1 hafta önce tekrar test yaptım pozitifti bir de son zamanlarda ağırlık vardı üstümde uykum geliyordu

İnşallah benimde vardır saglıkla kucaına almayı nasip etsin ra.i inşallah ❤ gögüslerimde bisey yok kasiklarim ve belim agryo sadece birde ara. Ara sol bacagima agrı vuruyo

İnşallah benimde vardır saglıkla kucaına almayı nasip etsin ra.i inşallah ❤ gögüslerimde bisey yok kasiklarim ve belim agryo sadece birde ara. Ara sol bacagima agrı vuruyo
İnşallah vardır sonuç alınca haber verir misin inşallah güzel haberlerin olur beklemek zor çünkü birkaç ay yaşadım ben de

Yarın yapıcam emin olmak icin bekledim yarın sabah yapıcam inşallh

Bende hamileliklerimi kasıklarim ağrıyor diye doktora gittiğimde öğrenirdim... Hayırlısı olur insallah...

Ya umutlanmak istemiyorum ama kasık ve arada vuran bel ağrısı beni de acabaya itmiyor değil. Bir de kasık ağrısı bacağa vurur mu bende bu da çok oluyor.Bat yarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…