Regl gününüz ne zamanMerhaba arkadaslar ben ye i üyeyim aynıd
Durum da olan varsa lütfen yardımcı olabilirmi
Normalde ay sonu regli oluyorum ama reglime 10 gün önce koyu lekelenme seklinde oldu 3 gün sürdü 2. Gün pembe bi akıntı oldu suanda da kasıklarımda ve belimde agrı var ara ara batma seklinde oluyo oturdugum zaman özellikle sislik varmış gibi o hissi belimde de hissediyorum acaba bebismi var yardımcı olursanz sevinirim ☺
Normalde bu gün olmam gerekiyoduRegl gününüz ne zaman
Benim belirtilerime benziyor belki hamilesinizdir ama test yapmadan anlamak mümkün olmuyorNormalde bu gün olmam gerekiyodu
Ayyy insalah ya ümitlenmek istemyrum a tesekkur ederimBenim belirtilerime benziyor belki hamilesinizdir ama test yapmadan anlamak mümkün olmuyoryarın da regl olmazsanız bir test yapın bence
İniallah Allah gönlünüze göre versinAyyy insalah ya ümitlenmek istemyrum a tesekkur ederim
Aynen öyle aşırı istiyorum 1 senelik evliyim ama cok istiyorum olmamasindan da korkuyorum ufak bi degisiklik gördügm zamanda hemen acaba mı diyo insan ☺ sizin başka nasıl belirtileriniz olmuştuİniallah Allah gönlünüze göre versin ♥ Ben adetimden 3 gün önce erken gebelik testi yapmıştım yarın da olmazsanız bir deneyin en azından aklınızdan giderçünkü sürekli akıl orda oluyor acaba hamile miyim diye her şeyden nem kapıyor insan
Ben de 1 yıllık evliyimAynen öyle aşırı istiyorum 1 senelik evliyim ama cok istiyorum olmamasindan da korkuyorum ufak bi degisiklik gördügm zamanda hemen acaba mı diyo insan ☺ sizin başka nasıl belirtileriniz olmuştu
İnşallah vardır sonuç alınca haber verir misin inşallah güzel haberlerin olur beklemek zor çünkü birkaç ay yaşadım ben deİnşallah benimde vardır saglıkla kucaına almayı nasip etsin ra.i inşallah ❤ gögüslerimde bisey yok kasiklarim ve belim agryo sadece birde ara. Ara sol bacagima agrı vuruyo
Naptınız acaba sonuç ne olduHaber vericem ☺
Gününüz geçti miYarın yapıcam emin olmak icin bekledim yarın sabah yapıcam inşallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?