- 28 Ocak 2023
- 823
- 284
-
- Konu Sahibi kendimdebilmiyorum
Canım hiç gecikmeden test yap derim bu acabalar insanın içini bitiriyoSelam
Şöyle anlatmaya başlayayım... Benim prolaktinim çok yuksekti (55) dostineks kullandım şu an her şey yolunda. Prolaktin yüksek olduğu zamanlarda hep göğüs ağrım olurdu.
26-27 günden bir adet görüyorum ve tahminimce reglden sonra yumurtluyorum. Reglin 7.gunu (31 ocak) birlikte olduk ve 2 gündür falan göğüslerimde arasıra sızlama oluyor, kasiklarimda batma oluyor. Ha bi de gogus halkalarim genislemis durumda cok garip boyle bi sey hic yasamamistim. Aslinda ilk başlarda yumurtluyorum sandim ama 2-3 gün sürünce yumurtlama olmadığı kanaatindeyim. Şu an bile kasiklarim sizliyor kasigima yakin bacak kisminda da zonklama gibi bi sey var. Bu arada belirteyim adetimin 5.gununden sogan kuru iciyorum. Acaba bi etkisi mi oldu ya hamilelik mi bu? Boyle bi sey yasayaniniz oldu mu hic? Deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim
Canım hiç gecikmeden test yap derim bu acabalar insanın içini bitiriyo
Az sabret canım çünkü sonucun garanti olsun erken yaparsın bide çıkmazsa üzülürsün ama belkide hamilesindir oyüzden bekleki kesin sonuç olsun en azından değilsede sebebini doktora sorar başka yollar denersinizBata 5 gun kaldi hâlâ daha yapmadim test
Yaaa tebrik ederimmm inşaAllah hamilesinizdirMerhaba. Bende de öyle. Bu arada ben adetime 4 gün kala test yaptım silik çizgi çıktı. 17 şubat adet günüm beklemedeyim. Göğüs uçlarım aşırı acıyo dokunsam düşecek gibi. Bide sağ bacağıma vuran kasık ağrısı
İnşallah sen de canımYaaa tebrik ederimmm inşaAllah hamilesinizdir
İnşallah sen de canımtest yaptın mı?
İnşallah hayırlı haberlerini bekliyorumYarin sabah yapacagimm