Gebeliğe Hazırlık Kasık ağrım bacaklarima vuruyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kendimdebilmiyorum

Bir başak kadını ♍🔥
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2023
823
284
Selam
Şöyle anlatmaya başlayayım... Benim prolaktinim çok yuksekti (55) dostineks kullandım şu an her şey yolunda. Prolaktin yüksek olduğu zamanlarda hep göğüs ağrım olurdu.
26-27 günden bir adet görüyorum ve tahminimce reglden sonra yumurtluyorum. Reglin 7.gunu (31 ocak) birlikte olduk ve 2 gündür falan göğüslerimde arasıra sızlama oluyor, kasiklarimda batma oluyor. Ha bi de gogus halkalarim genislemis durumda cok garip boyle bi sey hic yasamamistim. Aslinda ilk başlarda yumurtluyorum sandim ama 2-3 gün sürünce yumurtlama olmadığı kanaatindeyim. Şu an bile kasiklarim sizliyor kasigima yakin bacak kisminda da zonklama gibi bi sey var. Bu arada belirteyim adetimin 5.gununden sogan kuru iciyorum. Acaba bi etkisi mi oldu ya hamilelik mi bu? Boyle bi sey yasayaniniz oldu mu hic? Deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim

Canım hiç gecikmeden test yap derim bu acabalar insanın içini bitiriyo

Merhaba. Bende de öyle. Bu arada ben adetime 4 gün kala test yaptım silik çizgi çıktı. 17 şubat adet günüm beklemedeyim. Göğüs uçlarım aşırı acıyo dokunsam düşecek gibi. Bide sağ bacağıma vuran kasık ağrısı

Kızlar kasık ağrısı bende de var. Göğüslerim benim hep hassas ondan pek anlamıyorum reglime daha 10 gün var resmen regl olacak gibi atıyor yumurtalıklarım test yapmaya elim varmıyor negatif görmek istemiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…