- 6 Ekim 2022
- 105
- 25
- 27
- Konu Sahibi beyzaanurrrr
Yarın yazacağım inşallah güzel haberlerle geleceğimİnşallah inşallah canım hayırlısı ile görmek kucağına almak nasip olsun dilerim bizede haber et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın yazacağım inşallah güzel haberlerle geleceğimİnşallah inşallah canım hayırlısı ile görmek kucağına almak nasip olsun dilerim bizede haber et
İnşallaahhYarın yazacağım inşallah güzel haberlerle geleceğim
İlaçların yan etkisi hassasiyet yapmıyor ama bana ilaçlar baş donmesi uyku falan yapıyor yaDuphaston verdi
Bel ağrısıni anlatmıyorum bile ya fena kemiklerim ağrıyor sankiBöyle belimde hafif ağrıyor arada sanki adet olucam gibi kısa bir ağrım oluyor ama çok korkuyorum
Daha önceden geçen yılda kullanmıştım yapmıştı hassasiyet o yüzden hiç emin değilim adetime 5gün var yarın kan versem çıkar mı bişey acaba kafamda bir sürü soruİlaçların yan etkisi hassasiyet yapmıyor ama bana ilaçlar baş donmesi uyku falan yapıyor ya
Çok şiddetli değil işteBel ağrısıni anlatmıyorum bile ya fena kemiklerim ağrıyor sanki
Biraz daha bekle olur mu ben 1 gün kala test yaptımÇok şiddetli değil işte
Ya çok zor yaBiraz daha bekle olur mu ben 1 gün kala test yaptım
Çok iyi anlıyorum 2 ay önce kimyasal gecirdim 1 sene öncede kalbi durdu alındıYa çok zor ya
AhhÇok iyi anlıyorum 2 ay önce kimyasal gecirdim 1 sene öncede kalbi durdu alındı
Son adet tarihin ne pekiYine regl olucam diye çok korkuyorum
Cuma gününe kadar bekle hemen vermeEn son 4şubatta oldum doktora gittim femara verdi 5yumurta oluştu 3üçatladı ayın 18i kontrole gittim çatlama olmuştu ve biz günaşırı hep değerlendirdik yani döllendiyse kanımda yükselmiş olmalı
Öyle mi dersin bir taraftan diyorum kan vereyim yoksa da paşa paşa adetimi beklerim daha az canım yanar bu şekilde hep şüphe adet olunca da büyük bir yıkımaCuma gününe kadar bekle hemen verme
Öyle mi dersin bir taraftan diyorum kan vereyim yoksa da paşa paşa adetimi beklerim daha az canım yanar bu şekilde hep şüphe adet olunca da büyük bir yıkım
Tamam öyle yapayım seni dinliyorumİnan çok iyi anlıyorum ama şuan verirsen belki yanilirsin cumayı beklersen daha net sonuç alırsın