- 6 Ekim 2022
- 105
- 25
- 27
- Konu Sahibi beyzaanurrrr
Kizlar kasıklarım ve göğüslerim çok ağrıyor normal mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamileysen evetKizlar kasıklarım ve göğüslerim çok ağrıyor normal mi
26 Şubat'ta beta 1733 çıkmıştıHamileysen evet
Degilsen reglden dolayidir
Canım hamilesin işte bunlar normal ilk haftalarda26 Şubat'ta beta 1733 çıkmıştı
Ama keseyi hala göremediler yaCanım hamilesin işte bunlar normal ilk haftalarda
1700lerde görünmez daha dün öğrenmişsin sabret bakalım birkaç güne görürsün hayırlısıylaAma keseyi hala göremediler ya
Gayet normal canım ben 3. Ayımı doldurdum hala yaşıyorum o ağrılarıKizlar kasıklarım ve göğüslerim çok ağrıyor normal mi
Yarın kontrolüm var tekrar bakacak doktor inşallah iyi olur dualarınızı eksik etmeyin olur muDaha çok yeni olmalı stres yapma bol dinlen canım kendini yorma uzanma yakın zamanda gözükür merak etme değerin çok iyi maşallah korkacak bişey yok bence
Yaaaa demekki evet normal yürürken falan kasıklarım fena ağrıyor çünküGayet normal canım ben 3. Ayımı doldurdum hala yaşıyorum o ağrıları
Dualarımız seninle sende bize et bizede nasip olsun inşallahYarın kontrolüm var tekrar bakacak doktor inşallah iyi olur dualarınızı eksik etmeyin olur mu
Rabbim inşallah sizede sağlıklı sıhhatla bir evlat nasip etsin inşallahhhh nerede çaresiz bekleyen kadınlar varsa hattaDualarımız seninle sende bize et bizede nasip olsun inşallah
Amin inşallahRabbim inşallah sizede sağlıklı sıhhatla bir evlat nasip etsin inşallahhhh nerede çaresiz bekleyen kadınlar varsa hatta
Ben normalde çok üşürdüm vücut ısım yükselmeye başladı göğüslerime kendi parmagimla bile dokunamiyorum küçük ve sarkikti hatta şimdi dolgunlasti ve dik biraz da kasık ağrılarım varBu arada hamilelik belirtilerini anlatır mısın rica etsem bende tedavideyim adetime 5gün var merak ediyorum
Yarın görmeyi bekliyorum dedi doktor inşallah1700lerde görünmez daha dün öğrenmişsin sabret bakalım birkaç güne görürsün hayırlısıyla
İnşallah inşallah canım hayırlısı ile görmek kucağına almak nasip olsun dilerim bizede haber etYarın görmeyi bekliyorum dedi doktor inşallah
Progestan miBenimde femara denemem Aralık'ta rahim filmi çektirdim sonuç temiz çıktı ocakta kimyasal oldu şimdi yine bekliyorum ama doktor tutunması için bir ilaç verdi onun yan etkilerinde göğüs hassasiyeti var benimde acıyor ama gebelik mi ilaçtan mı bilmiyorum