kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu?
hayır hiç olmadı daha ilk yaşıyorum bunları.. 2 aydır korunmuyoruz 1.5 yıllık evliyim artık bir bebek istiyorum inşallah.. kimileri üşütmüş olabilirsin diyor. çok umutlanmak istemiyorum( umarım hamileyimdir..
anladım cnm.durumumuz hemen hemen aynı.benimde ayın 12.sinde adet olmam lazım.ama bilmiyorum normal adet belirtilerim var biraz.göğüslerim acıyor falan.galiba değilim.ama sen adetine kadar bekle bence 1-2 gün geçerse test yaparsın..
adet olmadan 1-2 gün önce böle belirtilerim olurdu bu sefer biraz farklı oldu eğildiğimde göbeğime en ufak bi darbe aldığımda bile acıyor kasıklarımda çok hassas aslında.. mükemmel bir haber olur benim için.. normalde adetim gecikmeli oluyorevlenince düzelir demişlerdi yalan oldu.. şimdi doğum yapınca düzelir diyorlar. bu arada hamilelik için doktora gitmedim.. bi sıkıntı olur mu bilmiorum çünkü bekarken kist vardı..
hıı.keşke bi doktora genede görünseydin cnm ya..bende d.kontrol hapı kullanıyordum 5 ay önce bıraktım ama doktora gittim test falan yaptırdım muayene oldum.inşaşşah hamilesindir onun için gitmiş olursun doktorainşallah hamileğizdir canım..ozaman sen yarın bir idrar testi yap için rahat etsin cnm.
ayy o testlere verdiğim parayla ben varyaaa..... bu çok heyecanlı bişey:) ama daha adetim geçmedi testte hemen belli olur mu? hadi senden de bi atak bekliorum beşiklerini kerteriz :)
inşallah cnm ya.çok isterim ama hayırlısı tabiki.yaa ben daha 1 kere yaptım o testten.ama çok heycanlı oluyor ya idrar testinde erkenden belli olan arkadaşlarım var.12.simiydi adet tarihin.zaren yarın pazar eczaneler kapalı olur 1 gün daha bekle pztesi yap testini.bende hastalanmazsam eğer çarşamba yaparım..
kim takar pazarııııı nöbetçi eczaneler varrr :)) zaten merakla bekliorum ama bu sefer kararlıyım adetim gecikince yapacam :))
aynı durumdayım.ben de çok merak ediyorum sebebini.3 aralık cumartesi günü çatlatma iğnemi vuruldum.bir kaçgün ağrıdı kasıklarım belim.sonra aniden kesildi.bugün sabah inanılmaz bir bel ağrısı ve kasık ağrısıyla uyandım hala da devam ediyor ağrılarım sanki adet olacakmışım gibi.ama daha zaman var.çatlatma iğnesinden yaklaşık 14 gün sonra olurmuş adet.yani bat 17-18 aralık.ama ben şimdiden adet olacakmışım gibi acı çekiyorum.niye acaba?
bir arkadaşımda yumurtlama döneminden sonra kasıklarındaki ağrıdan ş,kayet etmişti sonra adeti gecikince test yaptı pozitif çıktı umarım senin de durumun aynıdır..
merhaba arkadaşlar...bir konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var......
ayın 14 ü regl günüm ama 2 haftaya yakın kasık ağrısı ve göğüslerimde hassasiyet var bu hamileliğin belirtisi olabilir mi son zamanlarda sürekli uyumak istiyorum.. bilgili olanlardan cevap bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?