• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasık ağrıları çekipte hamile olduğunu öğrenenler varmı???????

feros_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
22
0
36
Kayseri
Merhaba kızlar 28 günde bir adet oluyorum yumurtlamadan birgün önce ve birgün sonra ilşkiye girdik ve bir hafta sonra kasık batmaları çekilmeler gibi bu zamana kadar olmayan değişiklikleri gözlemledim ve dikkatimi çekti normalde dün adet olmam gerekirdi olmadım bugunde meraktan gidip test yaptım hiçbişeyyyy çıkmadı ikinci çizgi silik falanmı gibi birşeyde görmedim ama genlde formu takip ettiğimde testlerin bazen negatif sonuç verdiği söyleniyor bu arada belim ağrımaya başladı ve halaaa daha sağ kasığımda ara ara batmalar oluyor ilşkiye girdikten 5,6 sonrada aynı ağrılar vardı gene o şekilde olmaya başladı takip ede ede paronayada olmuş olabilirim :(( bu belirtileri olupta hamile olan varmı aranızda

ewet canım bende 28 günde bir adet oluordum yumurtlama zamanı ilişki olmuştu ve şiddetli kasık ağrılarım oldu özellikle sağ kasığım batıodu..o ay hamile kaldım ocak ayıydı..ama maalesef kimyasal gebelik geçirdim ve 4 haftalıkken düştü..inşallah hamilesindir güzel haberlerini bekliorum..:nazar:

ewet canım bende 28 günde bir adet oluordum yumurtlama zamanı ilişki olmuştu ve şiddetli kasık ağrılarım oldu özellikle sağ kasığım batıodu..o ay hamile kaldım ocak ayıydı..ama maalesef kimyasal gebelik geçirdim ve 4 haftalıkken düştü..inşallah hamilesindir güzel haberlerini bekliorum..:nazar:

hepimiz için hayırlısı olsun canım üzüldüm inan :(( kimyasal gebelik nasıl oluyor dış gebelikmi yani nasıl anladın ?

hepimiz için hayırlısı olsun canım üzüldüm inan :(( kimyasal gebelik nasıl oluyor dış gebelikmi yani nasıl anladın ?

hayır canım dış gebelik başka..kimyasal gebelik henüz bebek oluşma aşamasında gelişimi duruyor sadece testlerde çıkıor beta hcg salgıladıı için ..ve adet kanamasıyla birlikte düşüyor..nasıl anladın demişsiin;şöyle ki doktor muayne etti kimyasal gebelik ultrasonda göükmüor ayrıca kan değeri hamilelik gösterdikten sonra gelişmediği için bebek düşüşe geçior..

canım bende 28 günde bir hasta oluyorum ve benımde kasıklarımda asırı agrı oldu..doktor bebegin yerlestiğini söyledi..suanda 8 haftalık hamileyim..

canım bende 28 günde bir hasta oluyorum ve benımde kasıklarımda asırı agrı oldu..doktor bebegin yerlestiğini söyledi..suanda 8 haftalık hamileyim..

süperrr canım adına çok sevindim :))) hayırlısı ile büyüt işaalah bebeşini adetin kaç gün geçmişti bu arada ?

Merhaba kızlar 28 günde bir adet oluyorum yumurtlamadan birgün önce ve birgün sonra ilşkiye girdik ve bir hafta sonra kasık batmaları çekilmeler gibi bu zamana kadar olmayan değişiklikleri gözlemledim ve dikkatimi çekti normalde dün adet olmam gerekirdi olmadım bugunde meraktan gidip test yaptım hiçbişeyyyy çıkmadı ikinci çizgi silik falanmı gibi birşeyde görmedim ama genlde formu takip ettiğimde testlerin bazen negatif sonuç verdiği söyleniyor bu arada belim ağrımaya başladı ve halaaa daha sağ kasığımda ara ara batmalar oluyor ilşkiye girdikten 5,6 sonrada aynı ağrılar vardı gene o şekilde olmaya başladı takip ede ede paronayada olmuş olabilirim :(( bu belirtileri olupta hamile olan varmı aranızda

canım bıse sorucam yumurtlama gununden bıgun once ve bıgun sonra demıssın.yumurtlama gununu doktormu soledı sana nası ogrendın.benıkı aydır folukul takıbı yaptırıorum yanı yumurtlma gunumu soluo doktor,merak ettım sendemı ole yapıosun.

süperrr canım adına çok sevindim :))) hayırlısı ile büyüt işaalah bebeşini adetin kaç gün geçmişti bu arada ?

bir gün geçmişti ama içime doğmuştu..inşallah hayırlısıyla alırım bebeğimi kucagıma..umarım sende hamilesindir:)

canım bıse sorucam yumurtlama gununden bıgun once ve bıgun sonra demıssın.yumurtlama gununu doktormu soledı sana nası ogrendın.benıkı aydır folukul takıbı yaptırıorum yanı yumurtlma gunumu soluo doktor,merak ettım sendemı ole yapıosun.

Canım adetim 28 günde bir olduu için 14,gün yumurtlamam olduğunu biliyodumbide şu akıntı varya hani çektikçe uzayan o olduğu zaman yumurtlama oluyor bide tabii ovulasyon testi eczaneden aldığım :)))tam techisatlı takip etmeye çalıştım walla bilemiyorum henüz bişeyde yok bende adet olmam gereken 25 martta olmadım 1 gün geçti test yaptım negatif çıktıama hala kasıklarım ağrıyor göğüslerim şiştiii acaba test için erken mi davrandım diye düşünüyorum bilmiyorum ama

merhaba..
benim kasıklarımda bazen hafif ama bazende şiddetli ağrılarım oluyo aynı rengli olucakmısın gibi hissediyorum ama adet günüme daha 15 gün var anlayamıyorum.hasta olucam desem daha cok var hamişim desem 3-4 gün önce test yaptım negatif çıktı (erkenmiydi test için bilemedim) başkada hiç belirti yok göğüslerimde hassasiyet falan gibi sadece sanki göğüslerimin yan tarafları açıyo o bi belirtimmidir? off arada kaldım ne yapsam bilemiyorum ki sizler bişeyler yazında madem biras kendime geliyim..

merhaba..
benim kasıklarımda bazen hafif ama bazende şiddetli ağrılarım oluyo aynı rengli olucakmısın gibi hissediyorum ama adet günüme daha 15 gün var anlayamıyorum.hasta olucam desem daha cok var hamişim desem 3-4 gün önce test yaptım negatif çıktı (erkenmiydi test için bilemedim) başkada hiç belirti yok göğüslerimde hassasiyet falan gibi sadece sanki göğüslerimin yan tarafları açıyo o bi belirtimmidir? off arada kaldım ne yapsam bilemiyorum ki sizler bişeyler yazında madem biras kendime geliyim..

canım belirtilerin çok muş..benimde adetime daha 13 gün var sadece kasığımda kramplar oluo..testi çok erken yapmışssın..inşallah hamilesindir..:emir_bebek:

merhaba..

canım sen daha yumurtlama dönemindesin bence o belirtiler yumurtlama belirtileri.çünkü adetime 15 gün var demişsin yani adetinin ortasında.boş geçirme bugünleri.ve birlikte olduktan sonra uzan biraz hemen ayağa kalkma.buarada testi adetin geçtikten sonra yap ki kesin sonuç al.

benimde senin gibi yumurtlama günü ya da 1 gün öncesinde oldu. ertesi günü sağ kasığımda sabahtan akşama kadar yarım saat arayla bıçak saplanması gibi bir ağrı oldu. yumurtlama filan herhalde diyorum. daha adetime çok var :S en zoru da bu beklemek sanırım. keşke hemen ertesi günü belli olan bir şey çıksa :)

kardelen epostan dolu canım..silermisin...mesaj atamıyorum sana...

KIZLAR MERHABALAR ADETİM BİTTİKTEN SONRA İLİŞKİYE GİRMEYE BASLADIK OVÜLASYON GÜNÜM 6 SI O GÜNDE İLİŞKİYE GİRDİK ŞUAN KASIKLARIMDA AĞRI VAR ŞİDDETLENİYOR ARADA SONRA NORMALE DÖNÜYOR GÖĞÜSLERDEDE HHAFİFTEN ŞİŞME VAR ÜMİTLENSEM Mİ BİLEMEDİM

Back