• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kasığımın sol tarafında ağrı

bh_48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2011
240
2
66
Muğla
arkşlar kasığımın sol tarafı ağrıyor ara ara 5-6 aydır ama son 1 aydır daha fazla ağrıyo sık idraara çıkıorum ve ağrı gerçekden rahatsz edio kadın doğum uzmanına gttm muayene etti kist yok dedi fitil ve krem verdi ağrı için sık ve ağrılı idrar içinde kum olabilir böbreklerinde dedi bu ilaçlar ı kullan geçmezse hala dahiliyeye çık dedi ama bedn anlamadm kum falan yok bence böle bişey yaşayan varmı hala ağrıyo sıcak su torbası koydum şu an pof ya kötü bişimidir acaba yoksa sadece üşütmemidir:17:

Canım ıdrar yolu ıltıhabıdır ya tek içimlik toz bir antıbıyotıgı var onun veya

antıbıyotık kullanıosn 10 gun fln öle tedavı edılıo kadın doğumcu da bakar dahılıyede

ama bence kadın doğumcun sna anatıbıyotık yazsın canım

sorma fitil ve kremverdi fitil de 2 tane birini o gün koydum diğeri de 10 gün sonraymış hala devam ederse gitcem tekrar çok saol sıcak su koyuom sürekli

canım geçmiş olsun da iltihap varsa sıcaklık onun azmasına sebep olmaz mı... bence bilmeden koyma birşey

sorma fitil ve kremverdi fitil de 2 tane birini o gün koydum diğeri de 10 gün sonraymış hala devam ederse gitcem tekrar çok saol sıcak su koyuom sürekli

sıcak su ne kadar doğru olur bılmıyorum ama gecmezse mutlaka tekrar doktoruna danıs

ufak bi sorun ama ıhmaleıdldıkce buyuycek bişey rica edırm canım

Ara ara 5-6 aydır ağrı devam ediyor diyorsun,kasık fıtığı da olabilir. Bence bir Genel Cerrahi Uzmanı da görmeli.çok geçmiş olsun.

Merhaba benimde 2 aydır sağ kasığım ağrıyodu kadın doğum uzmanına gittim iltahap olduğunu söyledi.Kolposkopi denilen bir işlem yaptı daha doğrusu mikroskopla baktı fitil,iğne,antibiyotik bir sürü ilaç verdi 3 gün sonra gelmemi kriyoterapi denilen bi işlem daha yapıcağını söyledi.Acaba sizinde böyle bir şey olabilir mi?

Canım kardeşim ben de hamileyken böbreklerimde taş meydana gelmiş sol kasığım boşluğum ağrıdı.Doktorum bile sol taraf diyince şaşırmıştı. Birgün boyunca o ağrıyı çektim ertesi gün düşürmüşüm taşı.. Bence taş olabilir kendine dikkat et.. Hayırlı ve sağlıklı haberlerini bekliyoruz tatlım..

zaten sıcak suyun bi işe yaradığı yok koyuom işte öle kayınvalidem koy dedi bi de maydanozun buharın da dur dedi ama ben zararı olabilceğinden korkdum bugün iyiyim ama ayaklarım soğuk görsün öğleden sonra gene çıkar meret sol kasığım ağrır yatana kadar

2gündür idrar yolu iltihapı için antibiyotik kullanıodum çok rAHATladım özellikle dün çok iyiydim arkşlar geçdi hastalığm

iltihap taş yada kum olup olmadığını öğrenmen için en iyi üroloji yani bevliye teşhis koyabilir.ama taş değildir sırtında boşluklarına doğru ağrı olur ben taş düşürdüm çok sancı yapar. o değildir. adet kanamaların falan oluyorsa uzun sürüp parça falan geliyorsa miyom yada kis olabilir. miyom ameliyatı oldum geçen sene şuan ne adet sancım var nede kanamam fazla... büyük ihtimalle idrar yolların iltihaplanmıştır.

bu konuyu mayıs 2012 de açmışım şu an an 2013 ağustos ay ı 9 aylık hamileyim doğumuma 9 gün kaldı ve hala kasığımın sol tarafına köşeye ağrı girio geceleri falan.anlamıorum ben üşütmekden falanmı oluo acaba o kdr muayne falan oluorum aylardır ultrasona falan giriorum bişey olsa doktor görürdü herhalde değilmi yoksa normal bi durummu bu herkezdemi oluo

arkşlar kasığımın sol tarafı ağrıyor ara ara 5-6 aydır ama son 1 aydır daha fazla ağrıyo sık idraara çıkıorum ve ağrı gerçekden rahatsz edio kadın doğum uzmanına gttm muayene etti kist yok dedi fitil ve krem verdi ağrı için sık ve ağrılı idrar içinde kum olabilir böbreklerinde dedi bu ilaçlar ı kullan geçmezse hala dahiliyeye çık dedi ama bedn anlamadm kum falan yok bence böle bişey yaşayan varmı hala ağrıyo sıcak su torbası koydum şu an pof ya kötü bişimidir acaba yoksa sadece üşütmemidir:17:

hayatım aynı dert bende 1 yıldır varr ve ağrısı o kadar şiddetliki evden çıkamıyorum ve fark ettimki yumurtalıklarımın çatlama haftasında agrıyor ve o hafta boyunca agrıyor bende kadın doğuma gittim sana söylenen söylendi dahiliyeye gittim böbrekte temiz ürolojiye bile gittim ama kimse bulamıyor şimdi farklı bir kadın doğumcuya gidecegim gelişme olursa banada haber verirmisin çünkü sorunumuz tamamen aynı aa bide adet dönemini nasıl geçirirsin ağrın olurmu oluyorsa adetten öncemi geliyor bende o sorunlarda var cevaplarsan sevinirim cnm

Ara ara 5-6 aydır ağrı devam ediyor diyorsun,kasık fıtığı da olabilir. Bence bir Genel Cerrahi Uzmanı da görmeli.çok geçmiş olsun.

kasık fıtığı erkeklerde olmuyormu??? kadınlardadamı oluyor ben hiç bunu düşünemedim bu güne kadar ama doktorlarda yönlendirmedi bunu araştıracagım cnm saol vallaa :44:

adet dönemim sancısız geçer benim çok az olur ilk gün.bakalım doğum nasıl geçicek.ya ben acaba üşütmemi falan dedim ama bilemiorumki şimdi doğumada az kaldıkasığımın sol tarafından 2 kere sancı girdi çok kuvvetli

hayatım aynı dert bende 1 yıldır varr ve ağrısı o kadar şiddetliki evden çıkamıyorum ve fark ettimki yumurtalıklarımın çatlama haftasında agrıyor ve o hafta boyunca agrıyor bende kadın doğuma gittim sana söylenen söylendi dahiliyeye gittim böbrekte temiz ürolojiye bile gittim ama kimse bulamıyor şimdi farklı bir kadın doğumcuya gidecegim gelişme olursa banada haber verirmisin çünkü sorunumuz tamamen aynı aa bide adet dönemini nasıl geçirirsin ağrın olurmu oluyorsa adetten öncemi geliyor bende o sorunlarda var cevaplarsan sevinirim cnm

bemde sol kasığımda özellkle yumurtlama dönemmimde ağrı oluyoo dr giitm 58 mm kist var önemsiz kndiliğinden geçer dedii...çok adet sancısıs çektiğimi söledim kistın yaptıgın söledi bunları paylaşmak istediim...

bemde sol kasığımda özellkle yumurtlama dönemmimde ağrı oluyoo dr giitm 58 mm kist var önemsiz kndiliğinden geçer dedii...çok adet sancısıs çektiğimi söledim kistın yaptıgın söledi bunları paylaşmak istediim...

işte banada kist dedi sonra aynen kendiliginden geçer dedi sonra gittigimde gerçekten geçmişti ama bu durum hep kendini tekrarladı yani bi kaç kez kist dediler ve sonra geçti ama agrı geçmiyor ve sanırım o yumurtalıkta sorun var çünkü sürekli kist yapıp döküyor anlamadım cnmm adet döneminde solunda agrı oluyormu benim 2. gün agrımaya başlıyor 2 gün agrıyor adet dönemimdedi :(((((

işte banada kist dedi sonra aynen kendiliginden geçer dedi sonra gittigimde gerçekten geçmişti ama bu durum hep kendini tekrarladı yani bi kaç kez kist dediler ve sonra geçti ama agrı geçmiyor ve sanırım o yumurtalıkta sorun var çünkü sürekli kist yapıp döküyor anlamadım cnmm adet döneminde solunda agrı oluyormu benim 2. gün agrımaya başlıyor 2 gün agrıyor adet dönemimdedi :(((((

adet dönemimde tek taraflı ağrım olmuoo ama çok sancı çekiyorum sende ,iltihapta olabilir oda agrı yapar muhtemelen hassas bririniz hem üşütüp mikrop kapabiliyosun bende öleyim çnküü en ufak şeyde mikrop kapıp yada üşütüm sancılana biliyorum kendini pekkii ssnin çocugun varmı yada engelmi bu kisler gebelğe

adet dönemimde tek taraflı ağrım olmuoo ama çok sancı çekiyorum sende ,iltihapta olabilir oda agrı yapar muhtemelen hassas bririniz hem üşütüp mikrop kapabiliyosun bende öleyim çnküü en ufak şeyde mikrop kapıp yada üşütüm sancılana biliyorum kendini pekkii ssnin çocugun varmı yada engelmi bu kisler gebelğe

hayatım benim çocugum yok 9 yıldır yapmaya çalışıyorum ama bunlar engel degil benim eşimde varikosel vardı ameliyat oldu gerçi hala çocugumuz olmuyor nedense ama kısmett.. ve evet benimde vücudum biraz hassastır sıkıntılı bi durum sürekli sıcak kalmalıyım falan..

hayatım benim çocugum yok 9 yıldır yapmaya çalışıyorum ama bunlar engel degil benim eşimde varikosel vardı ameliyat oldu gerçi hala çocugumuz olmuyor nedense ama kısmett.. ve evet benimde vücudum biraz hassastır sıkıntılı bi durum sürekli sıcak kalmalıyım falan..

rabbim hayırlısyla bebiiş verir inş... evet işkence yaz günü bile teriksiz çorabsız dolaşmamaya gayret ediyoommm :S

Back