Kaset testten anlayan varsa lütfen bir baksın gebelik var mı

Nefasett

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2021
344
200
53
Merhaba kızlar En baştaki test bir önceki güne ait ,ortadaki test düne ait, En alttaki de bugüne ait. Ortadaki teste ki hayalet silik çizgiyi ben görüyorum ama fotoğrafta belli oluyor mu bilmiyorum sağdaki de düne göre daha koyu bat yarın Bir bakar mısınız

Eklentiler

• 34E008E8-DAC3-4521-A1D7-880FAD39A76D.jpeg
    122,1 KB · Görüntüleme: 204
Merhaba kaset test ne oluyor acaba? Ben de bu ay hamilelik denedim şuan adetimin gecikip gecikmeyeceğini bekliyorum da.2 günüm falan var kaset test erken sonuç mu veriyor?

ben sondakini görüyorum ama kuruma çizgisi de olabilir. kaç dakikada aldınız bu sonucu?

Merhaba kaset test ne oluyor acaba? Ben de bu ay hamilelik denedim şuan adetimin gecikip gecikmeyeceğini bekliyorum da.2 günüm falan var kaset test erken sonuç mu veriyor?
Merhaba canım Bildiğim kadarıyla âdetin iki gün öncesinden Belli olanlar da var adetten 3 4gün sonra belli olanlar da var. Diğer erken gebelik testlerne göre geç çıkıyor hcgnin bi tık daha yüksek olması gerekiyor diye biliyorum bende çok bilgi sahibi değilim konuya cevap gelirse aydınlanmış oluruz

Silik çizgiler var kan tahlili yaptırın bence o daha garanti oluyor bazen bu testler yanilabiliyor.doktor içinde eğer geçmişinizde bir problem yoksa acele etmeyin çünkü küçüktür kese gözükmesi felan zaman alıyor ve insan strese giriyor

O kadar haklısınız ki, daha önce kimyasal gebelik yaşadım sadece. Zaten acele etmeyecem çünkü negatifleri görünce daha çok üzülüyorum en iyisi sabredip beklemek böylesi daha güzel ve heyecanlı oluyor

Teşekkür ederim umarım güzel sonuçlar alırsınız

bende ikinci çizgiyi görebilen var mı?

Eklentiler

• 20210318_104426.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 147
Ben göremedim canım yarın tekrarla koyulaşma var mı bak bide bata kaç gün var

6 gün önce testleri var ... adetten 6 gün önceye kadar gebeliği bulabiliyor.

Sonuç ne oldu ? Hamile misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…