Merhaba kaset test ne oluyor acaba? Ben de bu ay hamilelik denedim şuan adetimin gecikip gecikmeyeceğini bekliyorum da.2 günüm falan var kaset test erken sonuç mu veriyor?Merhaba kızlar En baştaki test bir önceki güne ait ,ortadaki test düne ait, En alttaki de bugüne ait. Ortadaki teste ki hayalet silik çizgiyi ben görüyorum ama fotoğrafta belli oluyor mu bilmiyorum sağdaki de düne göre daha koyu bat yarın Bir bakar mısınız
ben sondakini görüyorum ama kuruma çizgisi de olabilir. kaç dakikada aldınız bu sonucu?Merhaba kızlar En baştaki test bir önceki güne ait ,ortadaki test düne ait, En alttaki de bugüne ait. Ortadaki teste ki hayalet silik çizgiyi ben görüyorum ama fotoğrafta belli oluyor mu bilmiyorum sağdaki de düne göre daha koyu bat yarın Bir bakar mısınız
Merhaba canım Bildiğim kadarıyla âdetin iki gün öncesinden Belli olanlar da var adetten 3 4gün sonra belli olanlar da var. Diğer erken gebelik testlerne göre geç çıkıyor hcgnin bi tık daha yüksek olması gerekiyor diye biliyorum bende çok bilgi sahibi değilim konuya cevap gelirse aydınlanmış oluruzMerhaba kaset test ne oluyor acaba? Ben de bu ay hamilelik denedim şuan adetimin gecikip gecikmeyeceğini bekliyorum da.2 günüm falan var kaset test erken sonuç mu veriyor?
3. Dakikada aldım sonucuben sondakini görüyorum ama kuruma çizgisi de olabilir. kaç dakikada aldınız bu sonucu?
Çok silik bir çizgi var gibi. Adetinizi bekleyip gecikirse doktora gidin isterseniz. İnşallah hayırlısı olur :)3. Dakikada aldım sonucu
ben sondakini görüyorum ama kuruma çizgisi de olabilir. kaç dakikada aldınız bu sonucu?
Tamamdır teşekkür ederimÇok silik bir çizgi var gibi. Adetinizi bekleyip gecikirse doktora gidin isterseniz. İnşallah hayırlısı olur :)
Silik çizgiler var kan tahlili yaptırın bence o daha garanti oluyor bazen bu testler yanilabiliyor.doktor içinde eğer geçmişinizde bir problem yoksa acele etmeyin çünkü küçüktür kese gözükmesi felan zaman alıyor ve insan strese giriyorMerhaba kızlar En baştaki test bir önceki güne ait ,ortadaki test düne ait, En alttaki de bugüne ait. Ortadaki teste ki hayalet silik çizgiyi ben görüyorum ama fotoğrafta belli oluyor mu bilmiyorum sağdaki de düne göre daha koyu bat yarın Bir bakar mısınız
O kadar haklısınız ki, daha önce kimyasal gebelik yaşadım sadece. Zaten acele etmeyecem çünkü negatifleri görünce daha çok üzülüyorum en iyisi sabredip beklemek böylesi daha güzel ve heyecanlı oluyorSilik çizgiler var kan tahlili yaptırın bence o daha garanti oluyor bazen bu testler yanilabiliyor.doktor içinde eğer geçmişinizde bir problem yoksa acele etmeyin çünkü küçüktür kese gözükmesi felan zaman alıyor ve insan strese giriyor
Teşekkür ederimMerhaba canım Bildiğim kadarıyla âdetin iki gün öncesinden Belli olanlar da var adetten 3 4gün sonra belli olanlar da var. Diğer erken gebelik testlerne göre geç çıkıyor hcgnin bi tık daha yüksek olması gerekiyor diye biliyorum bende çok bilgi sahibi değilim konuya cevap gelirse aydınlanmış oluruz
Hep beraber güzel sonuçlar alırız inşallahTeşekkür ederimumarım güzel sonuçlar alırsınız
6 gün önce testleri var ... adetten 6 gün önceye kadar gebeliği bulabiliyor.Merhaba canım Bildiğim kadarıyla âdetin iki gün öncesinden Belli olanlar da var adetten 3 4gün sonra belli olanlar da var. Diğer erken gebelik testlerne göre geç çıkıyor hcgnin bi tık daha yüksek olması gerekiyor diye biliyorum bende çok bilgi sahibi değilim konuya cevap gelirse aydınlanmış oluruz
Sonuç ne oldu ? Hamile misiniz ?Merhaba kızlar En baştaki test bir önceki güne ait ,ortadaki test düne ait, En alttaki de bugüne ait. Ortadaki teste ki hayalet silik çizgiyi ben görüyorum ama fotoğrafta belli oluyor mu bilmiyorum sağdaki de düne göre daha koyu bat yarın Bir bakar mısınız
Kimyasal gebeliktiSonuç ne oldu ? Hamile misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?