• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaset testte pozitif kanda beta HCG 0.0 ne demek

Kelebekmadam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2020
334
158
53
28
Testi üç defa yaptım kaset testi üçüde pozitif acile gidip kan verdim e nabızda ne sonuç birimi yazıyor ne referans aralığı sonuç 0.0 böyle bir değer olabilir mi Gebelik yok sanırım adetim 5 gün geçikmişti lekelenme ve az kanamaya doğru giden akıntılar var daha önce bu şekil sonuç çıkan oldu mu ?
IMG_20210320_000434.jpg

Testi üç defa yaptım kaset testi üçüde pozitif acile gidip kan verdim e nabızda ne sonuç birimi yazıyor ne referans aralığı sonuç 0.0 böyle bir değer olabilir mi Gebelik yok sanırım adetim 5 gün geçikmişti lekelenme ve az kanamaya doğru giden akıntılar var daha önce bu şekil sonuç çıkan oldu mu ?
Eki Görüntüle 2805733
Negatif gözüküyor ama yaşadığınız kafa karıştırıcı

Daha sonuç cıkmamış demek bu sanırım cunku referans değeri falan da yazardı sanırım

Bende onu dicektim sonuç çıkmamış gibi görünüyor diye ama acildeyse bu saate çıkardı çoktan

Bende onu dicektim sonuç çıkmamış gibi görünüyor diye ama acildeyse bu saate çıkardı çoktan
Bugün kanamam aşırı oldu acile gittim yine ultrasonda baktılar gebelik görünmüyor dedi ama gebelik oluşmuş tutunmamış gibi birşey söyledi pratisyen hekim kafam çok karıştı gebelik oluşsa tutunmasa yine kanda çıkmaz mı

Bugün kanamam aşırı oldu acile gittim yine ultrasonda baktılar gebelik görünmüyor dedi ama gebelik oluşmuş tutunmamış gibi birşey söyledi pratisyen hekim kafam çok karıştı gebelik oluşsa tutunmasa yine kanda çıkmaz mı
Bazen beta çok azda olsa yükselebiliyor. Ve tekrar düşüp kanamayla birlikte vücuttan atabiliyor. Onu kastetmiştir belki. Ama kaset testte çıkıp kanda tam 0 çıkması şaşırtıcı neyse. Hayırlısı olsun hayırlı zamanda evlat nasip etsin Rabbim

Eki Görüntüle 2805733
Ben de aynı şeyi yaşadım ne oldu acaba sonuç

Bende de ayni sey gorunuyor,0.0 daha once hic gormedim genelde negatif olsa bile kusratli olurdu. Acilden verdim kani acaba acil diye bakmadilarmi , sonuc ne oldu acaba

Back