• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaset testte çıkan 2. Hayalet çizgi

glsnctn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
7
3
1
37
Merhaba arkadaşlar buralarda yeniyim. Sizlere bir sorum olacak 13 ocakta 2. Düştüğümu yaşadım doktorum ilk reglinden sonra korunmayı bırak dedi. Ovasyon testi ile yumurtlamayı yakaladık degerlendirdik reglime 8 gün var bugün 5 TL lik kaset testlerden yaptım yarım saat sonra gölge çıktı fakat renksiz bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenenler var mı ?

Merhaba arkadaşlar buralarda yeniyim. Sizlere bir sorum olacak 13 ocakta 2. Düştüğümu yaşadım doktorum ilk reglinden sonra korunmayı bırak dedi. Ovasyon testi ile yumurtlamayı yakaladık degerlendirdik reglime 8 gün var bugün 5 TL lik kaset testlerden yaptım yarım saat sonra gölge çıktı fakat renksiz bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenenler var mı ?
Fotografi varsa atin isterseniz bakalim :)

Şimdi oldu sanırım :)

Eklentiler

• 1582920907299..jpg
    1582920907299..jpg
    76,1 KB · Görüntüleme: 219
Umarım vardir . İlk gebeliğim ikizdi 8 haftalıkken gelişimi durdu kürtaj oldum .2. gebeliğim de tekti oda aynı sekilde olunca pıhtılaşma testi yaptılar farklı bir hastanede . İşin aslı pihtilasma olduğu için bebeklerimi kaybetmişim bir yandan çok korkuyorum diğer yandan biranonce olsun istiyorum . Hayırlısı neyse o olur inşallah :KK64:

Hayalet bi çizgi var gibi :KK28: son kürtajından sonra adet gördün mü?

Son gebeligimde kürtaj olmadım çok şükür kendi kendine düştü . Ondan sonraki ilk reglimi gördüm evet

Galiba hamilesin canım❤️Kan pıhtılaşmasını ihmal etme. Yarın hemen doktora git ve hamilelik varsa kan sulandırıcıya bir an önce başla... Allah seni ve bütün bebekleri korusun😌

Bende kan pıhtılaşması yüzünden ilk bebeğimi kaybettim😕 ikincisinde hemen iğne ye başladım oğluşum sağlıkla doğdu şükür 🙏 rabbim herkese nasip etsin

Amin canimmm ben ilk gebeligimde kayıp yaşadıktan sonra ikinci gebeligimde aynı dontora gittim aslında daha önce kaybım olduğu için test yapılması lazım di çünkü beta HCG geriden geliyordu hiç ilgilenmedi alcaz dedi. Sonra başka bir doktor kesfettim o bana direkt sende pıhtılaşma olabilir test yapalım ve kürtaj yapmak istemiyorum rahmin zarar görmesin dedi . Allah ondan razı olsun dediği çıktı ve kendi kendine düştü . Allah kimsenin kucağıni boş bırakmasın heleki kayiplardan sonra insan çok yıpranıyor...

Amin canimmm ben ilk gebeligimde kayıp yaşadıktan sonra ikinci gebeligimde aynı dontora gittim aslında daha önce kaybım olduğu için test yapılması lazım di çünkü beta HCG geriden geliyordu hiç ilgilenmedi alcaz dedi. Sonra başka bir doktor kesfettim o bana direkt sende pıhtılaşma olabilir test yapalım ve kürtaj yapmak istemiyorum rahmin zarar görmesin dedi . Allah ondan razı olsun dediği çıktı ve kendi kendine düştü . Allah kimsenin kucağıni boş bırakmasın heleki kayiplardan sonra insan çok yıpranıyor...
İyi doktor hep karşımıza çıkmıyor işte

Maalesef öyle şiddetle tavsiye ederim kendisini
İzmir Çankaya tıp merkezinde alev Timur muhtesem bir kadın

Back