-
- Konu Sahibi Bu benim dunyam
Sulu ultrason hiç duymadım, eğer istanbuldaysanız Kadıköy’de Sonomed görüntüleme merkezinde 6 bin liraydı ücreti daha iki hafta bile olmadı ben çektireli anestezi için ekstra 4 bin daha isteniyormuş, tüpleriniz tıkalıysa işlem esnasında açılıyor diye biliyorumO zaman hiç gerek yok yani sonuçta benim acı eşiğim de iyidir. Kasmayınca Bence problem olmaz o zaman ben normal yaptırayım yani film olarak sulu ultrason duymuştum özel muayenelerde yapılıyormuş film gibi değil ama tüpleri görüp açıyormuş gerekirse sıvı onu düşünüyordum gerek kalmadı şu an bir gaz aldım Çünkü ben geçen yıl çok kötü bir idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ve hala onun tüplerini kapattığı kanısındayım nedense ikisi olmasa da bir tanesi
Ay hayır maalesef güneydoğudayım aslında aslen İstanbul'a 2 saat yakınlıktaki Marmara bölgesi'ndeyim bu bölgede değilim ama eşimin işi gereği geçen sene geldik kışları buradayız yazları kendi evimizde batıda burada iyi doktor bulmak da çok güç ara tatilde yine evime gideceğim oradaki kurulu düzenim de duruyor gitmişken orada yaptırmak istiyorum aslında Ocak ayına dek hamile kalmazsam ama o da adet dönemine gelmesi biraz zor olacakSulu ultrason hiç duymadım, eğer istanbuldaysanız Kadıköy’de Sonomed görüntüleme merkezinde 6 bin liraydı ücreti daha iki hafta bile olmadı ben çektireli anestezi için ekstra 4 bin daha isteniyormuş, tüpleriniz tıkalıysa işlem esnasında açılıyor diye biliyorum
Yaa kadın olmak çok zor valla derdimiz bitmiyor hiçAy hayır maalesef güneydoğudayım aslında aslen İstanbul'a 2 saat yakınlıktaki Marmara bölgesi'ndeyim bu bölgede değilim ama eşimin işi gereği geçen sene geldik kışları buradayız yazları kendi evimizde batıda burada iyi doktor bulmak da çok güç ara tatilde yine evime gideceğim oradaki kurulu düzenim de duruyor gitmişken orada yaptırmak istiyorum aslında Ocak ayına dek hamile kalmazsam ama o da adet dönemine gelmesi biraz zor olacak
Bugün yine kaset test yaptım yine çizgi çıktı büyük ihtimalle var adet günümde kan vericem sağlık ocağına canimSonucun ne oldu canım
Hayırlısı olsun. Canım son yaptğınızın fotosu varmıBugün yine kaset test yaptım yine çizgi çıktı büyük ihtimalle var adet günümde kan vericem sağlık ocağına canim
Ay hayırlı olsun. Netleşmiş
Bencede üst üste bu kadar çizgi çıkmazdı değil miAy hayırlı olsun. Netleşmiş
Elbette koyulaşmış zaten gebesiniz yarın kan verin bence :)Bencede üst üste bu kadar çizgi çıkmazdı değil mi