- 22 Haziran 2023
- 14
- 19
- 36
- Konu Sahibi Bu benim dunyam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çıkartır tabiki hayırlı olsun var gibi duruyor kan verin bence daha çok çok yenidirKızlar adetime 5 6 gün var kaset test bu kadar erken çıkartır mi
Günüme 6 gün var o zaman ya erken mi döllenme yada yanlış olabilir tabikiBen kaset testlerin hassaslık oranı düşük diye biliyorum erken gebelik testleri daha hassas. Yani erken gebelik testi 20 betayı görüyorsa kaset test 200 beta görüyor
Yanılıyorsunuz adetime 2 gün kala değerim 65.40 iken kaset testte de görülmüştü erken testteki kadar netti. Konu sahibi hamile bence zamanında yumurtlayıp da hamile kalmış da olabilir erken deBen kaset testlerin hassaslık oranı düşük diye biliyorum erken gebelik testleri daha hassas. Yani erken gebelik testi 20 betayı görüyorsa kaset test 200 beta görüyor
Aklımda olmadığı için kendimi dinleyip belirti farketmedim açıkçası .sadece sabah elim göğsüme değince çok hassas olduğunu farkettim alıp yaptım hemen.daha önce kaset kullanmamıştımYanılıyorsunuz adetime 2 gün kala değerim 65.40 iken kaset testte de görülmüştü erken testteki kadar netti. Konu sahibi hamile bence zamanında yumurtlayıp da hamile kalmış da olabilir erken de
Yumurtlamanızı bilmediğim için erken tutmuş olabilir kan verme taraftarıyım ben açıkçası testlere pek güvenmiyorum son dönemlerde çok fazla yalancı pozitif duydum etrafımdan sizinki aşırı silik değil gayet gözüküyor doğruluk payı yüksek olabilirGünüme 6 gün var o zaman ya erken mi döllenme yada yanlış olabilir tabiki
ben konu sahibi hamile değil demedim yüksek ihtimal kanda çıkar çünkü aşırı silik çizgi değil ben sadece kaset testlerle etrafımda hamile olduğu halde negatif gören hamile olmadığı halde de pozitif gören çok olduğu için genel fikrimi söyledim. Bu arada erken gebelikte çok nadir duydum yanılma ve biri de benim geçen ay erken gebelikle aşırı aşırı silik pozitif görüp regl oldum ama iki senedir ilk defa yanılttı beni hatta bu yalancı pozitif yüzünden 2.çocuğa karar verdik bu ay ilk inş bende ay sonu pozitif görürüm Yanılıyorsunuz adetime 2 gün kala değerim 65.40 iken kaset testte de görülmüştü erken testteki kadar netti. Konu sahibi hamile bence zamanında yumurtlayıp da hamile kalmış da olabilir erken de
Kazara hamile kaldığınızı sanıp yanlış cızgıye mi sevindiniz. Benm de 2. Cocuga karar verme olayım aşırı trajikomkk olmustuben konu sahibi hamile değil demedim yüksek ihtimal kanda çıkar çünkü aşırı silik çizgi değil ben sadece kaset testlerle etrafımda hamile olduğu halde negatif gören hamile olmadığı halde de pozitif gören çok olduğu için genel fikrimi söyledim. Bu arada erken gebelikte çok nadir duydum yanılma ve biri de benim geçen ay erken gebelikle aşırı aşırı silik pozitif görüp regl oldum ama iki senedir ilk defa yanılttı beni hatta bu yalancı pozitif yüzünden 2.çocuğa karar verdik bu ay ilk inş bende ay sonu pozitif görürüm
Valla önce çok korktum çünkü oğlum henüz 2 yaşında ve düz duvardan topluyoruz çocuğu bu şüphemi anlatınca herkes çok sevindi beni de sürüklediler ama adet oldum başka türlü 2.çocuğa karar vermezdim asla istemiyorum diyordum sırf bu yüzden spiral taktırmıştımKazara hamile kaldığınızı sanıp yanlış cızgıye mi sevindiniz. Benm de 2. Cocuga karar verme olayım aşırı trajikomkk olmustu
İnşallah gönlünüzce olsun. Benimde ikinci olacak eğer doğruysa.ilk gebeligimde bir kere erken gebelik testi yapmistim hiç kaset kullanmamıştım bende yanlış çok kişide çıkabiliyor diye soruyum dedim heycanlandim birden adet gunumu bekleyip kan veririm artikben konu sahibi hamile değil demedim yüksek ihtimal kanda çıkar çünkü aşırı silik çizgi değil ben sadece kaset testlerle etrafımda hamile olduğu halde negatif gören hamile olmadığı halde de pozitif gören çok olduğu için genel fikrimi söyledim. Bu arada erken gebelikte çok nadir duydum yanılma ve biri de benim geçen ay erken gebelikle aşırı aşırı silik pozitif görüp regl oldum ama iki senedir ilk defa yanılttı beni hatta bu yalancı pozitif yüzünden 2.çocuğa karar verdik bu ay ilk inş bende ay sonu pozitif görürüm
Benimde kızım 2 yaşında bende sizin gibiyim şuanValla önce çok korktum çünkü oğlum henüz 2 yaşında ve düz duvardan topluyoruz çocuğu bu şüphemi anlatınca herkes çok sevindi beni de sürüklediler ama adet oldum başka türlü 2.çocuğa karar vermezdim asla istemiyorum diyordum sırf bu yüzden spiral taktırmıştım
Bence arayı uzatmayın. Kızım cok sakindir aşırı ama aşırı hareketli o ayrı ama zorlamadı bizi. Buna ragmen 5.5 yasında karar verdim aniden eşime bir gün ilişki esnasında hadi gel 2.cocugu yapalm dedim olmaz dedı snra sn dkda hadi tmm deneyelm dedi ama yumurtlama bitmişti üstünden 2 gun gecmıstı emnm ben o an kalakaldm serbest atış sonra tabi ben ihtimali olmayacgnı bldgm halde hevesl2ndm trıbe girdim oylelkle ıstemıs olduk. Fakat 6aydır olmadı malesef bunların 2 ayı erken ve gec yumurtlama ile zamanı tutturamama oldu cunku dger günler ılskı yoktu adam akıllı 4 kez denedk olmadıııValla önce çok korktum çünkü oğlum henüz 2 yaşında ve düz duvardan topluyoruz çocuğu bu şüphemi anlatınca herkes çok sevindi beni de sürüklediler ama adet oldum başka türlü 2.çocuğa karar vermezdim asla istemiyorum diyordum sırf bu yüzden spiral taktırmıştım
Benim geçen sene bi kürtajım oldu şimdi tekrar çocuk düşününce hemen rahim filmi istedi ilk 3 ay şansın yüksek 1 dolu 1 boş başlayın dedi şu an elimizde tarihler var ona göre gidiyoruz daha reglim biteli 13 gün oldu ben hamileyim triplerindeyimBence arayı uzatmayın. Kızım cok sakindir aşırı ama aşırı hareketli o ayrı ama zorlamadı bizi. Buna ragmen 5.5 yasında karar verdim aniden eşime bir gün ilişki esnasında hadi gel 2.cocugu yapalm dedim olmaz dedı snra sn dkda hadi tmm deneyelm dedi ama yumurtlama bitmişti üstünden 2 gun gecmıstı emnm ben o an kalakaldm serbest atış sonra tabi ben ihtimali olmayacgnı bldgm halde hevesl2ndm trıbe girdim oylelkle ıstemıs olduk. Fakat 6aydır olmadı malesef bunların 2 ayı erken ve gec yumurtlama ile zamanı tutturamama oldu cunku dger günler ılskı yoktu adam akıllı 4 kez denedk olmadııı
Surelab kaset test beta 8'ken çok hafif göstermişti bu yazdıklarınız her zaman geçerli değil.Ben kaset testlerin hassaslık oranı düşük diye biliyorum erken gebelik testleri daha hassas. Yani erken gebelik testi 20 betayı görüyorsa kaset test 200 beta görüyor
Rahim filmi ben de istiyorum ama korkuyorum kimisi acıdı diyor anestezi almak da istemiyorum Behseder mısın nasılBenim geçen sene bi kürtajım oldu şimdi tekrar çocuk düşününce hemen rahim filmi istedi ilk 3 ay şansın yüksek 1 dolu 1 boş başlayın dedi şu an elimizde tarihler var ona göre gidiyoruz daha reglim biteli 13 gün oldu ben hamileyim triplerindeyim
Bende çok korkmuştum okuduklarımdan sonra, anestezisiz çekildim aşırı basit bir olay, korkup acıdığını söyleyenler yüksek ihtimalle daha önce vajinal muayene olmayanlar diye düşünüyorum. Görümcemde anestezili çekildi inanın anestezi külfetten başka bir şey değil işlem beş dk bile sürmüyor beş dk için anestezi ne kadar gerekli olabilir. Daha önce Spiral taktırdıysanız o bile daha zor kalıyor vajinal muayene olur gibi yatıyorsunuz spiral takacakmış gibi bi alet yerleştiriyor ilacı verirken kasıklarda adet olacak gibi sızı hissediyorsunuz maks 10-15 sn sürüyor bu, benim içeri girmemle çıkmam 5 dk yı geçmedi.Rahim filmi ben de istiyorum ama korkuyorum kimisi acıdı diyor anestezi almak da istemiyorum Behseder mısın nasıl
Bu markayı daha önce hiç duymadım ama kaset testin yalancı pozitif gösterdiği durumlar çok daha fazla bundan dolayı kendi düşüncemi söyledim. Verdiğim örnek hassaslık oranını daha net anlatabilmek içindi gerçek değerler olarak düşünmeyin. Sizin adınıza çok sevindim keşke herkese böyle denk gelseSurelab kaset test beta 8'ken çok hafif göstermişti bu yazdıklarınız her zaman geçerli değil.
O zaman hiç gerek yok yani sonuçta benim acı eşiğim de iyidir. Kasmayınca Bence problem olmaz o zaman ben normal yaptırayım yani film olarak sulu ultrason duymuştum özel muayenelerde yapılıyormuş film gibi değil ama tüpleri görüp açıyormuş gerekirse sıvı onu düşünüyordum gerek kalmadı şu an bir gaz aldım Çünkü ben geçen yıl çok kötü bir idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ve hala onun tüplerini kapattığı kanısındayım nedense ikisi olmasa da bir tanesiBende çok korkmuştum okuduklarımdan sonra, anestezisiz çekildim aşırı basit bir olay, korkup acıdığını söyleyenler yüksek ihtimalle daha önce vajinal muayene olmayanlar diye düşünüyorum. Görümcemde anestezili çekildi inanın anestezi külfetten başka bir şey değil işlem beş dk bile sürmüyor beş dk için anestezi ne kadar gerekli olabilir. Daha önce Spiral taktırdıysanız o bile daha zor kalıyor vajinal muayene olur gibi yatıyorsunuz spiral takacakmış gibi bi alet yerleştiriyor ilacı verirken kasıklarda adet olacak gibi sızı hissediyorsunuz maks 10-15 sn sürüyor bu, benim içeri girmemle çıkmam 5 dk yı geçmedi.