- 22 Nisan 2024
- 59
- 19
- 36
-
- Konu Sahibi bilemedimkine
Kaset testler genelde adet günü veya adet geçtikten sonra daha net sonuç veriyor bence erken gebelik testi yap veyahut da kan verAdetime 4 gün var kaset test ile gebelik baktım sonuç negatif erkenmı davrandım acaba erken gebelik testi ile tekrarlasammı?
Ben de beş aydır deniyorum olmuyor eşimde varikosel vardı ameliyat geçirdi bu ay gynoseed jel denedim yumurtlamadan sonra beşinci günüm inşallah bu ay hamile kalırım sol kasığıma ağrı giriyor akıntım var bir de sırt ve bel ağrım var inşallah hamileyimdir günler geçmek bilmiyor göğüslerim şiş ama ağrımıyor değişikdün bende denemiştim negatif benimde 4 gün var.
yumurtalamadan beri göğüslerim çok şişti ve ağrıyorlar ondan şüphelendim ama 10 aydır da hiç pozitifi göremedim
Adetin geçtikten sonra yap bekle biraz daha adetimin 4 gün geçse bile belli ederAdetime 4 gün var kaset test ile gebelik baktım sonuç negatif erkenmı davrandım acaba erken gebelik testi ile tekrarlasammı?
Normalde düzenlidir adetim açık renk ve damarlı şeklinde adet gibi geldiAdetin geçtikten sonra yap bekle biraz daha adetimin 4 gün geçse bile belli eder
Az önce açık renk ve damarlı gibi adet şeklinde lekelenme olmuş adetmi acabaKaset testler genelde adet günü veya adet geçtikten sonra daha net sonuç veriyor bence erken gebelik testi yap veyahut da kan ver
Lekelenme olmuş açık renk kırmızı değil ama düzenlidir hepKanamam var mı şuan
4 gün erken gelir mi lekelenme olmuştur belki ağır kaldırma dinlen bakalım avokado ye tutunmasına fayda sağlar belkiAz önce açık renk ve damarlı gibi adet şeklinde lekelenme olmuş adetmi acaba
inşşallah canım benim eşimde bir sorun da çıkmadı bende yok genel olarak ama olmadı nedenseBen de beş aydır deniyorum olmuyor eşimde varikosel vardı ameliyat geçirdi bu ay gynoseed jel denedim yumurtlamadan sonra beşinci günüm inşallah bu ay hamile kalırım sol kasığıma ağrı giriyor akıntım var bir de sırt ve bel ağrım var inşallah hamileyimdir günler geçmek bilmiyor göğüslerim şiş ama ağrımıyor değişik
Yerleşme kanaması olabilir devamı gelirse adet gelmezse yerleşme kanamasıdır bi kan versene netleşsinAz önce açık renk ve damarlı gibi adet şeklinde lekelenme olmuş adetmi acaba
Tamam teşekkürler4 gün erken gelir mi lekelenme olmuştur belki ağır kaldırma dinlen bakalım avokado ye tutunmasına fayda sağlar belki
Hayırlısı olsun inşallah tez vakitte ikimizde gebelik haberini duyarızinşşallah canım benim eşimde bir sorun da çıkmadı bende yok genel olarak ama olmadı nedense
Tamam sağolun4 gün geçmesini bekle bakalım artarsa adetlisin artmazsa gebelik öncesi test al
Yerleşme kanaması olabilir devamı gelirse adet gelmezse yerleşme kanamasıdır bi kan versene netleşs
İnşallah canım haber ederimHayırlısı olsun inşallah tez vakitte ikimizde gebelik haberini duyarız
Eşime söyledim alacakBenim 4 gun once cok silik sekilde belli olmusdu erken gebelikle dene