Kaset test cizgileri

umutlu_97

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
126
32
13
24
Arkadaşlar merhaba yaşayan barmı aranız merak ettiğim bir konu var ? Kaset gebelik testi yaptığınızda arkadan flaşla baktığınızda sonuc negatifse sadece tek cizgi mi görüyorsunuz yoksa bütün kaset testler negatifse bile yaptıgınız amda arkasından flaş tutup bakınca ikinci cizgiyi netmi görüyor ?

Pembelik olmadigi sürece nereden bakarsan bak negatif kuzum tecrübeye sabit

Pembelik olmadigi sürece nereden bakarsan bak negatif kuzum tecrübeye sabit
Ya bencede öyle zaten adet oldum 2 oldu biteli ovulasyon yapmaya başladımda 2 gündür pik değil ama baya belirgin cıktı ikinci cizgi bende öylesine yapıyom dedim testide zaten ama desiğim gibi görünüyor zaten suan umudum yoktu yani ama garip gelsi acaba testlerin hepsi böylemi merak ettim

O bazı testlerde evet oluyor bana da çok denk geldiği oldu bazen bembeyaz çizgi bile oluyor t yeri bariz belli olan sayisiz test yaptım bugüne kadar tek elde ettiğim gebelikte gördüğüm idrari damlatırken t kızardı kızardı kızarmadı sonradan çıkanlar hep yalanci pozitif…

Aynen canım doğru bende bende gebelik kaybı yaşadım daha önce gercek pozitifi gördümde bu testlerin garipliği insanı garip düşüncelere sokuyor yani

Aynen canım doğru bende bende gebelik kaybı yaşadım daha önce gercek pozitifi gördümde bu testlerin garipliği insanı garip düşüncelere sokuyor yani
Ya en ufak şeyden bu umut arıyoruz ki seni çok iyi anlıyorum bende söker söker testleri bakardım ama yok abi varsa çıkıyor direk çıkıyor kafa yormaktan bi hal oldum bende olsa bebisimizde kurtulsak düşünmekten

Bana denk geldi maalesef o da negatif gözle görülür şekilde olması gerekiyor. Hatta çoğu kişide gözle görüldüğü halde negatif bile çıkıyor test işi tamamen kandırmaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…