kaşe kaban temizliği

samimikxixz

Guru
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
337
4
296
42
Ankara
merhaba bayanlar.benim beyaz kaşe kabanım var.kuru temizlemeye güvenemiyorum.evde neyle sileceğim konusunda fikriniz var mı.pamuklanmasınıdan korkuyorum.lütfen yardım..

SİLMEKLE ÇIKMAZ ONUN KİRİ VALLA İNANMIYCAKSIN AMA BEN makinaya attım 30 dereecede sonrada çıkarım hemen astım ütü bile sürmedim hemde tertemiz oldu

evet ben de aynen böyle yapıyorum,çıkarıp hemen askıya asıp kurutuyorum..mis gibi de yumuşatıcı kokuyor...tavsiye ederim...

makinaya at canım hiç bir şey olmuyor yanlız tüylenecek cinsten bir kumassa küvete doldur suyu deterjen at lifle ovalayıp yıka ben o sekilde de yapıyorum

hiç dokunma direk kuru temizlemeye yolla...
aynen benimde vardı yeni almıştım bekarken annem makinaya atmış...
mahvoldu...
kumaşı bozuldu gitti...
kaç sefer kuru temizlemeye verdik düzelmedi şimdide içime sinmiyo giymiyorum....

Canım sakın yıkama.burda bazı kişişlerin söylediklerine uyma lil haklı kuru temizme olabilir yıkanınca mahvolur. Benim de süt beyaz kaşe kabanım var kuru temizleme yapıyoruz tertemiz oldu ve markasıda adil ışık çok iyi marka olduğu halde makinaya atmıyorum oysa ben onu çok karlı havalarda giyinmiyorum çok hassas benim serisi var mavi,kırmızı,mor ve yeşil kaşe kabanlarım var onları giyiniyorum her gün beyaz giyilmez bence üstüne düşmüyorum fazla kıyamıyorum

kızlar bende beyaz kaban almayı düşünüorum ama kararsız kaldım annem yıkanınca morlaşır dio

Güvenebileceğin bi kuru temizlemeye vermeni tavsiye ederim. Her kaşe kaban bir olmuyo malı farklı oluyor bazıları makinada yıkanmaya gelmiyor.

Konunun üzeerinden epey zaman geçmiş.. Benimde beyaz kaşe kabanım var... Alalı henüz bir ay olmadı ama şimdiden kirlendi :31: geçen gün komşumuz xx de beyz kaban aldı pamuklandı gitti değiştirdi dedim.. endişeye kapıldım benimkide pamuklanırmı diye.. yıkayıp deniyeyim pamuklanırsa değiştiririm dedim kendi kendime.. iç etiketinde kuru temizleyeme veriniz yazısını görünceye dek.. 1 ay lık süreyi doldurmadan kuru temizlemeye verip denesem iyi olucak :31:

konunun üstünden bayaa zaman geçmiş ama kuru temizlemeye verip mahvetmeyin derim ...En azından küvete koyup yıkamak daha mantıklı bişey olursada en azından paranız boşa gitmemiş olur...Ben 15 milyon verip kuru temizlemeye götürdüm sonuç güzelim beyaz kabanım morumsu bi renk olmuştuu bilginize..

elbise fırçasını yumuşatıcılı suyla ıslat onunla hafifçe fırçala işe yarıyor ;):34:

Benim uzun seneler giydiğim beyaz renk kabanim var. ilk yıl sürekli giydim ve her hafta sonu 30derece yıkıyorum çıkar çıkmaz asiyordum yinede kirli duruyordu giymez oldum bu yıl son şans verdim artık ya atacaktım yada ben beyaz olacaktı , ABC marka çamaşır suyunda beklettim elimi korkak alistimadim baya bol bol doktum suya kabanı yatırdım içine 5saat bekledi çıkardım makinaya beyazlatma bir attım 50derecede yumuşatıcı , detarjan koydum yıkandı çıkar çıkmaz askıya astım ütüye ihtiyaç olmuyor bu şekilde ve sonuç bembeyaz oldu yine giymeye başlayacağım 😉

Benim uzun seneler giydiğim beyaz renk kabanim var. ilk yıl sürekli giydim ve her hafta sonu 30derece yıkıyorum çıkar çıkmaz asiyordum yinede kirli duruyordu giymez oldum bu yıl son şans verdim artık ya atacaktım yada ben beyaz olacaktı , ABC marka çamaşır suyunda beklettim elimi korkak alistimadim baya bol bol doktum suya kabanı yatırdım içine 5saat bekledi çıkardım makinaya beyazlarla bir attım 50derecede yumuşatıcı , detarjan koydum yıkandı çıkar çıkmaz askıya astım ütüye ihtiyaç olmuyor bu şekilde ve sonuç bembeyaz oldu yine giymeye başlayacağım 😉

Back
X