Tavuk Yemekleri Kaşarlı tavuk kızartması-Babacımın sponsorluğunda=)

Genel değerlendirme puanınız ?

• 1 puan

OY: 1 2,1%
  • 2 puan

OY: 1 2,1%
  • 3 puan

OY: 9 18,8%
  • 4 puan

OY: 11 22,9%
  • 5 puan

OY: 26 54,2%

• Ankete Katılan
    48
:KK1: :KK1: hemencik yapıver şimdi canım :) gece biraz zor olur (üşenme açısından:p) Çok teşekkür ederim tatlım. Senden de tarif bekliyorum o vakit tarif defterimiz şenlensin :KK1:

Ayyy şekerim aşk olsunnn :KK9: Senin eline su dökemem kiii :KK9: eee güzel haberleri aldın seni de bekleriiiiizzzz yarışmayaa:KK56: herkesi tetikledin kendin yoksun piyasa daaa:KK52:

Çok teşekkür ederim tatlım:KK16: Sizde katılın tarif defterimiz şenlensiin:KK56:

çok istiyorum katılmayı ama gece gündüz ders çalışıyorum canım sınavlarım var malesef..:KK5:
inşallah bundan sonraki kategoriye düşünüyorum...:KK34:
sende katıl kapışalım :KK1:

çok istiyorum katılmayı ama gece gündüz ders çalışıyorum canım sınavlarım var malesef..:KK5:
inşallah bundan sonraki kategoriye düşünüyorum...:KK34:
sende katıl kapışalım :KK1:

Çok kolaylar gelsin ozaman tatlım sana:KK42: Sanırım KPSS hazırlanıyorsun:KK31: Olur bundan sonra hep buradayım ben:KK56::KK52::KK52:

sen gibi becerikli hatunlar dururken bize sıra gelmez ayol :)

:KK17::KK17: Teveccühün canım benim çok teşekkür ederim. Değişik tarif olur bişi olur beklerimm:KK54:

ben gazı verdim kendim yokum :KK52::KK52:

ev müsait değil canım yoksa yapıcam bende :KK1::KK1: hadi inşallah :KK16::KK16:

He yaaaa nerdesin haniiiiiiii:KK37::KK37::KK19: Bekliyoruz seni de sahalarda balımm:KK16:

Ben şinitzele bayılırım zaten bu hem kaşarlıymış off içim gitti yalanıp duruyorum eylüll ne ettin kız sen :125:

canım benim hemen yapıver o vakittt:KK56:

Çok güzel bir tarif eminim çok lezzetli olmuştur köşesinden koparım yiyesim geldi:KK56::KK56::KK1:
Ellerinize sağlık:KK16::KK16::KK16:

Çok güzel bir tarif eminim çok lezzetli olmuştur köşesinden koparım yiyesim geldi:KK56::KK56::KK1:
Ellerinize sağlık:KK16::KK16::KK16:

:KK56::KK56: Çok sağolasın egunal:KK16: :KK16: Yarışmaya sende gel ozaman tarif defterimiz şenlensin:KK56::KK56:

Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor​

Çok teşekkür ederim Nilbera..:KK16: Sende yarışmaya gel ozaman tarif defterimiz şenlensin:KK56::KK31:

Çok güzel görünüyor ellerinize sağlık yarışmada başarılar diliyorum.

Çok çok teşekkür ederim:KK16::KK16::KK56: Yarışmaya sende gel ozaman tarif defterimiz şenlensin:KK56::KK39:

İlk fırsatta tarifini denicem canım,tam benlik..Basit,pratik ve çok lezzetli görünüyor...:KK56::KK56::KK56:

:KK56::KK56: Evet pratik ve lezzetlii :KK56::KK56: Beğenmenize çok sevindim :KK16: Arasında erimiş kaşarın uzadığını düşünün Allahhhh:KK52::KK52::KK52: Şimdiden afiyet olsun canım :KK56::KK16::KK16:

kaşar ve tavugu cok yakıştırıyorum:KK16:

tarifiniz de gayet guzel gorünüyor, elinize saglık! :KK56:

makinecim ellerine sağlık bu tarife bayılırım ben bi ara takmıştım buna yani hazır olarak tabiki sürekli yer olmuştum :KK56:
yarışmadan şansın bol olsun :KK55:

çok pratik olması sebebiyle gözümüzü gönlümüzü açtı :21:

çokta lezzetli gözüküyor :KK16:

başarılar :nazar:

X