• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sebze Yemekleri Kaşarlı Karnabahar Köftesi-Öncü Pul Biber Sponsorluğunda

Canım nevrestem :KK200: Ellerine sağlık mis gibi olmuş bende yaparım kızıma eşime yoksa yemiyorlar cidden :dondurma: içine kaşar koymamıştım bidahaki sefere onu da yapayım :KK60: başarılar dilerim :KK37:
Canım çok teşekkür ederim:KK200:
Kaşar içinde çok güzel oluyor canım tavsiye ederim:KK19:

Nevroş hâlâ kaldıysa içinide gosterseydin keşke, bende deneyeceğim , neden hiç yapmadiysam. Ellerine sağlık harika görünüyor :KK68:
Yok kalmadı canım;)
Canım hava kararmadan resimlemek istedim.O aklıma hiç gelmedi biraz acele oldu..Ama denersen göreceksin içi yumuşak ve peynir uzuyor..Çok nefis oluyor..
Teşekkür ederim canım:KK200:

Ama Nevoşummm bunlar çok güzel görünüyor.
Karnabahar sevmediğim halde benim bile canım çekti :kk77:
Eline emeğine sağlık Nevoşummm, başarılar dilerim :KK15:
Denemeni tavsiye ederim;)
Emin ol beğeneceksin:kk77:

Bir kere yapayım dedim ama kıvamını tutturamadım Nevoşum :)
Birde senin bu harika tarifini deneyeyim :KK66:
Hamurunu tutturmak lazım;)
Kek hamuru ile kurabiye hamuru arası diyelim;)
Cıvık olmayacak kuruda olmayacak.
Cıvık olunca dağılıyor.Kuru olunca sert oluyor.
Ortasını bulmak lazım..

Yok kalmadı canım:KK66:
Canım hava kararmadan resimlemek istedim.O aklıma hiç gelmedi biraz acele oldu..Ama denersen göreceksin içi yumuşak ve peynir uzuyor..Çok nefis oluyor..
Zaten harika olduğu fotoğraftan da belli oluyor nevroş sadece peynirin o anki hali gözlerimin önüne geldi de:KK37:

Zaten harika olduğu fotoğraftan da belli oluyor nevroş sadece peynirin o anki hali gözlerimin önüne geldiler :KK37:
Sağol canım:60:
Aslında aklıma gelmedi..Çicekleri ,diğer süslemeleri bile eşim koydu..Ben ışığı yakalamak istedim sadece:KK45:

Back