Kasanlti Protez kaymasinda bilginiz varmi ?

Benim bir sorum vardi ,
sizlerin Gögüs diklstirmeden kas altina Protez taktiran varmi ve protezi asaga kayan ?
Kaydiktan sonra ne yapilir veya ne yapildi ?
Merhaba. Dikleştirme ameliyatında protez kas altına koyulur ki bu en garantili yöntemdir zaten. Protezin aşşagıya doğru kayması biraz imkansızdır. Sizi böyle düşündüren sebep nedir?
Protez için kas altında cep açılır ve protez o cebe yerleştirilir. O cebin yırtılması lazımki cep genişlesin ve protez yet değiştirsin ki bu imkansızlar biraz. Ama cep geniş açılır,protez o cebin içinde hareket eder o da düşük bir ihtimaldir.
Eğer göğsünüzün hâlen aşşagıda durduğunu düşünüyorsanız sizin durumunuzda olan biri için dikleştirme işlemi başarısız oldu diyebiliriz. Yani yeterli doku çıkarılmamıştır,üst kon dolgun olacak şekilde protez yerleşmemiş olabilir.
Ne kadar oldu ameliyat olalı? Doktorunuzla görüştünüzmü,ne diyor bu durumunuza?

Slm
Benim Gögsümün sol tarafi asaga dogu sisme yapti ve Gögsün üst tarafi bosaldi .
Bu durum 4 üncü hafta sonra oldu.Sag gögsüm böyle duruyor.
2013 de Gögüs büyütüm 350cc koymustu Doktor bey ,o a ben 35 yasindaydim 3 cocuk emzirmistim. 8 Augustosta 2018 de kas alti Protez koyuldu ve Meme diklesildi .
Doktor da imkansiz diyor ama almanyadaki kadin doktoru Protez inmis olabilir dedi ama ultason yapmasini tavsiye eti.

Slm
Benim Gögsümün sol tarafi asaga dogu sisme yapti ve Gögsün üst tarafi bosaldi .
Bu durum 4 üncü hafta sonra oldu.Sag gögsüm böyle duruyor.
2013 de Gögüs büyütüm 350cc koymustu Doktor bey ,o a ben 35 yasindaydim 3 cocuk emzirmistim. 8 Augustosta 2018 de kas alti Protez koyuldu ve Meme diklesildi .
Doktor da imkansiz diyor ama almanyadaki kadin doktoru Protez inmis olabilir dedi ama ultason yapmasini tavsiye eti.
Ultrasonda belli olur herşey. Çektirin bakılsın bakalım. Çok ilginç gerçekten...
İlk ameliyatınızda da protez kas altındamıydı?

Ilk ameliyat kas üstüydü ve hic sorun yoktu .Bir baska doktor yapti.
Bu sefer fiyati yüksekti ve hala kas üstü yapacakti .Ama bizim görüsümüz baskaydi ve önceki gibi deri yaslilikta sarkacak diye baska bir doktora gitik.
Malesev Almanyadan katiliyorum ve her an Türkiyeye gidemiyorum coluk cocuktan ve isten.

Ilk ameliyat kas üstüydü ve hic sorun yoktu .Bir baska doktor yapti.
Bu sefer fiyati yüksekti ve hala kas üstü yapacakti .Ama bizim görüsümüz baskaydi ve önceki gibi deri yaslilikta sarkacak diye baska bir doktora gitik.
Malesev Almanyadan katiliyorum ve her an Türkiyeye gidemiyorum coluk cocuktan ve isten.
Kas üstü yönteminde protezin tamamı kasın altına giremez. Alt kısımda protezin bir kısmı kasın üzerinde kalabilir. Kalma miktarı biraz kişisel durumdur. Belkide eski proteziniz için açılan cebin yerine kaymıştır proteziniz,bu yüzden böyle bir sorun olmultur diye düşündüm. Böyleyse ufak bir ameliyatla düzeltilir endişe etmeyin. Çok ağrılı bir ameliyat olmaz bu. Umarım yaza kadar herşey düzelir ve herşeyi unutmuş bir şekilde kafa rahat yaza girersin canım :KK66: Herşeyin çözümü var,üzülme hiç. Ameliyat sonuçta bazen olabilir sorunlar ❤️

Merhaba,
Benim protezlerim de kaydı ancak yukarı doğru.
Kas altı protezdi. Boynuma doğru kaydılar, dört göğsüm varmış gibi duruyordu. Tekrar ameliyat olmak zorunda kaldım. Çıkartılıp yenisi takıldı ve 8 hafta kadar lastikli bir bant taşıdım tekrar kaymasınlar diye.

Merhaba,
Benim protezlerim de kaydı ancak yukarı doğru.
Kas altı protezdi. Boynuma doğru kaydılar, dört göğsüm varmış gibi duruyordu. Tekrar ameliyat olmak zorunda kaldım. Çıkartılıp yenisi takıldı ve 8 hafta kadar lastikli bir bant taşıdım tekrar kaymasınlar diye.
Tesekürler Nihan
senin kac hafta sonra kaymaya basladi ve masraf durumunu nasil oldu ?
komple yenini yenidenmi acip yeni protezmi koydular ?
Yoksa icindeki krotezi temizleyipmi koydular ?
slm

Tesekürler Nihan
senin kac hafta sonra kaymaya basladi ve masraf durumunu nasil oldu ?
komple yenini yenidenmi acip yeni protezmi koydular ?
Yoksa icindeki krotezi temizleyipmi koydular ?
slm
Benim göğüslerim çok şiş idi. Dikleştirme de yapılmıştı. Şişler indiğinde farkettim. Ancak şişlikler çok geç indi o yüzden tam bilemiyorum kaç hafta olduğunu. Doktor hatasından olmuş benimki. Kendisi de ilgilenmediği için başka doktora tekrar ameliyat oldum. Tekrar açılıp çıkartıldı ve yeni protezler doğru şekilde kondu. Zor bir süreçti. Ancak ikinci ameliyatım çok iyi geçti.

Bu gün Almanyada Ultrason yaptirdim ve Protez asaga doru kaymis .Gögüs ucundan altindan baslayip 5-6 cm asaga cikmis.
Bakalim doktor beyle nasil analasacik.
Mesaj yazdim ve bakalim nasil anlasabiliriz.

Bu gün Almanyada Ultrason yaptirdim ve Protez asaga doru kaymis .Gögüs ucundan altindan baslayip 5-6 cm asaga cikmis.
Bakalim doktor beyle nasil analasacik.
Mesaj yazdim ve bakalim nasil anlasabiliriz.
Bu kasaltindaki cebin yanlis acilmasindan kaynaklanabiliyo, ama kucuk bir operasyonla cep revizyonu yapilip duzeltilebilir

Dokorumla yazistim ve ne yapacagni fazla aciklamiyor.
Ama Önceki Gögüs büsüklügünden geldini söylüyor.Ama Gögüs kücültmesini ne icin yapildi olaman ?
Almanyada kaldigim icin uzaktan iletisim zor oluyor .

Ameliyat oldum
Bir tarafi baya asaya kaymis .
6-7 cm asaya kaymis.
Öbür taraf da dis tarafa kaymaya baslamis,buda agri sanci yapmaya baslamisti 3-4 hafta önce.
Su an yapiskanla gösüsler yerinde tutuluyor ameliyatan sonra.
Bu durumun nedeni önceki büyük protezlermis
kas üstü olsada etkisi cokmus .
Gögüs diklestirmesi de kas alti yapilirken yapilmisti.
Onun icin böyle bir aciklama yetersiz geliyor bana

X