Kasalı Stor Perde Nasıl çıkarılır??

yelkensizgemi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2012
265
9
68
$Kasali-Stor-10.webp

kızlar mutfağımda zebra stor var, fakat mekanizması diğerlerinden farklı, tırnaklı olanlardan değil,yerinden çıkarıp yıkamam lazım bir türlü çıkarmayı beceremedim. nasıl çıktığı konusunda bilgi sahibi olan varsa lütfen yardımcı olsun... kasası resimdeki gibi. şimdiden teşekkürler...

kasanın sağ yada sol tarafında bulunan köşelerde vida vardır. tek bir yönde 4 adet civarı bulunmaktadır.. dilediğiniz taraftaki yerde bulunan vidaları tornavida yardımı ile gevşeterek çıkartınız. rulo bu şekilde boşa çıkacaktır..tek bir yöndeki vidaları çıkartmanız yeterlidir. hem sağ hem sol tarafa gerek duymazsınız..

kasanın sağ yada sol tarafında bulunan köşelerde vida vardır. tek bir yönde 4 adet civarı bulunmaktadır.. dilediğiniz taraftaki yerde bulunan vidaları tornavida yardımı ile gevşeterek çıkartınız. rulo bu şekilde boşa çıkacaktır..tek bir yöndeki vidaları çıkartmanız yeterlidir. hem sağ hem sol tarafa gerek duymazsınız..

hmmm o vidaları farkettim fakat tereddütte kaldım bozarım diye. çok teşekkür ederim şimdi bi deneyeyim..
eminsiniz değil mi o şekilde çıkartıldığına. elimde kalmasın :)

yok problem olmaz bir çok kez denedim.. bu zebraları lego gibi düşünün. ilk baş belki biraz ugrasirsiniz ama alıştıkca kolay olduğunu göreceksinizdir. takarkende ilk ruloyu oturtacaksınız ve vidaları sıkmaya başlayacaksınız.... problemle karşılaşırsanız yardımcı olmaya çalışırm.

yok problem olmaz bir çok kez denedim.. bu zebraları lego gibi düşünün. ilk baş belki biraz ugrasirsiniz ama alıştıkca kolay olduğunu göreceksinizdir. takarkende ilk ruloyu oturtacaksınız ve vidaları sıkmaya başlayacaksınız.... problemle karşılaşırsanız yardımcı olmaya çalışırm.

vidalar o kadar küçük ve çok sıkılmış ki açamadım ince uçlu bi tornavida almam lazım sanırım. bilgileriniz için teşekkürler

merhaba ben daha 2 gün önce taktırdım zebra perde takarkende temizliği nasıl olucak dedim salonada normal stor yaptırdım onun nasıl çıkartılcağını gösterdiler yıkayabilirsiniz dediler zebrayı takınca buda herhalde aynı dimi dedim yok bunu çıkartıp yıkamayın yıkarsanız bozulur dedi elbise fırçasıyla fırçalayıp nemli bezle silcekmişim. açıkçası yıkanmadığını bilmiyordum. biraz önce komşuma sordum onada öyle demişler. inş. size cevap vermekte geç kalmamışımdır :) yaptıysanızda bozulma oldumu merak ettim.

merhaba ben daha 2 gün önce taktırdım zebra perde takarkende temizliği nasıl olucak dedim salonada normal stor yaptırdım onun nasıl çıkartılcağını gösterdiler yıkayabilirsiniz dediler zebrayı takınca buda herhalde aynı dimi dedim yok bunu çıkartıp yıkamayın yıkarsanız bozulur dedi elbise fırçasıyla fırçalayıp nemli bezle silcekmişim. açıkçası yıkanmadığını bilmiyordum. biraz önce komşuma sordum onada öyle demişler. inş. size cevap vermekte geç kalmamışımdır :) yaptıysanızda bozulma oldumu merak ettim.

malesef çıkartamadım. perdeyi yapan bizim tanıdık. çağırdım gel sök yerinden dedim,bu çıkmaz dedi. adama bak madem çıkmıyo niye en baştan çıkar dedin.. satmak için her yalanı söyler bunlar. neyse yine yöntemi buldum ama eşimle çıkarmam lazım tek başıma gücüm yetmez. ben yıkıcam canım öyle bezle filan temiz olmaz araları hep tozlanmış yazın da sivrisinek giriyo bende açarken aralarında sıkışıp ölüyolar onlarda lekelerin cabası. zebralar iyi hoş ama tek zorluğu temizliği.. soğuk suyun içine tursil kosla koyup karıştırıcam ve yumuşak bi lifle(örgü lif) iyice temizlicem yapan arkadaşlarım öyle temizliyor.

Back
X