- 30 Mart 2020
- 7.880
- 15.720
- 198
- Konu Sahibi yildizsavascisi
-
Kol kası canım içinde kaldı galiba tam izah edemedim galiba derdimi erkeklerin kol kası daha fazla olur ya bizden acaba oraya mı sıkıştı dağılmadi mi diyeGörünüyor. Abse mi yaptı yani kasa oturmak nedir
Nazdir o pispisla gecerHpv aşısı olduk canım bende bi şey yok da esimin kolu on gündür ağrıyor kolumda kasin gergin olduğunu hissediyorum diyo
Kiz alemsinNazdir o pispisla gecer
Sen dedigimi dinle, 2 gune bir seyi kalmazKiz alemsinne bileyim on gündür gecmeyince
Bende tetanoz vurulmuştum. Abse yapmıştı. Yani içerde bi yumru kalmıştı öyle bişeyse sıcak kompres yapabilir. Doktor baba antibiyotik verip sıcak uygulama yap demişti. Geçmiş olsunKol kası canım içinde kaldı galiba tam izah edemedim galiba derdimi erkeklerin kol kası daha fazla olur ya bizden acaba oraya mı sıkıştı dağılmadi mi diye
Cok tesekkur ederim bi deneyeyim sıcak uygulamayıBende tetanoz vurulmuştum. Abse yapmıştı. Yani içerde bi yumru kalmıştı öyle bişeyse sıcak kompres yapabilir. Doktor baba antibiyotik verip sıcak uygulama yap demişti. Geçmiş olsun
Hangi antibiyotik verildi ismini hatırlıyor musunuz yarın aile hekimine yazdirsak?Bende tetanoz vurulmuştum. Abse yapmıştı. Yani içerde bi yumru kalmıştı öyle bişeyse sıcak kompres yapabilir. Doktor baba antibiyotik verip sıcak uygulama yap demişti. Geçmiş olsun
Ben hamile olduğum için hafif bşey vermişti doktor bana ismini hatırlamıyorum. Ama aile hekiminize diyin o bilir zaten hangisinin uygun olduğunuHangi antibiyotik verildi ismini hatırlıyor musunuz yarın aile hekimine yazdirsak?
Cok sağolasın canımBen hamile olduğum için hafif bşey vermişti doktor bana ismini hatırlamıyorum. Ama aile hekiminize diyin o bilir zaten hangisinin uygun olduğunu
Geçmiş olsunCok sağolasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?