• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasa oturan aşı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yildizsavascisi

🌠
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
7.880
15.720
198
Arkadaşlar herkese merhaba,
Eşim ve ben aynı gün aynı aşıyı olduk 10 gün öncesi. Benim ilk gün çok kolum ağrıdı ancak iki gün sonra geçti. Eşimin ağrısı yoktu ancak sonradan kolunda ağrı oldu şuan kası gergin ve icerde ağrı var ele gelen bi şey yok ama kası kendini sıkmasa bile gergin halde ve ağrısı var ne yapabiliriz büyük ihtimalle aşı kasa sıkıştı hiç ovmadı diye. Bunun bir çaresi var mı başına gelen ??

Kol kası canım içinde kaldı galiba tam izah edemedim galiba derdimi erkeklerin kol kası daha fazla olur ya bizden acaba oraya mı sıkıştı dağılmadi mi diye
Bende tetanoz vurulmuştum. Abse yapmıştı. Yani içerde bi yumru kalmıştı öyle bişeyse sıcak kompres yapabilir. Doktor baba antibiyotik verip sıcak uygulama yap demişti. Geçmiş olsun

Hangi antibiyotik verildi ismini hatırlıyor musunuz yarın aile hekimine yazdirsak?
Ben hamile olduğum için hafif bşey vermişti doktor bana ismini hatırlamıyorum. Ama aile hekiminize diyin o bilir zaten hangisinin uygun olduğunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back