Kas zarı altı ve doğum yapan

Eylulllla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
213
72
29
Merhaba yaklaşık 20 gün önce kas zarı altı ile meme büyütme ameliyatı oldum. Bekarım. Aranızda bu yöntemle ameliyat olup çocuk sahibi olan var mı ? Göğüsleriniz ne durumda çok deforme oldu mu ? Bilgilendirirseniz çok mutlu olurum aşırı taktım bu durumu

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun.Bende 27 mart tarihinde kas zarı altı tekniğiyle ameliyat olacağım,hem çok istiyorum olmayı ama birazda korkuyorum çıkan sonuçdan memnun olur muyum daha sonrasında dokunduğumda hissedermiyim silikonu vs.Kendi meme dokum var.İzmirde Saime İrkörene olacağım.Ameliyatınız nasıl geçti zor muydu sonuçtan memnun kaldınız mı bilgilerinize çok ihtiyacım var Sırf bu yüzden buradayım bunun için üye oldum.Bu arada çocuk konusuyla ilgili görüştüğüm her iki doktorda sonrasında emzirebileceğimi sıkıntı yaşanmayacağını söylemişti.

Merhaba ben 5 martta kas zarı altı tekniğiyle ameliyat oldum. Ağrı anlamında fazla sıkıntı yaşamadım. Ağrı eşiğinize göre ağrısız bile atlatabilirsiniz. Bugün 6. Günüm ödemlerim var ama görünüş açısından şu an bile memnumum. Yapay bir görüntü yok. Şu an şiş ve gergin olduğu için hissiyatıyla ilgili yorum yapmak uygun olmaz. Dokum azdı ama deri esnekliğimin ve içerdeki dokunun yeterli olduğunu söyledi doktorum. Ben çok memnunum. Umarım kolayca atlatırsınız:)

Çok teşekkür ediyorum:) Kaç cc takıldı.

Çok teşekkür ediyorum:) Kaç cc takıldı.
400 cc mentor yuvarlak high profil. Boyum 165 kilom 61. Büyük olmasından çok korkuyordum en fazla 375 diyordum ama doktorum en uygunun bu olduğunu söyledi.Kalçalarım da dolgun olduğu için daha orantılı bir vücut oldu açıkçası. Bu ölçüler herkesin vücudunda farklı duruyor. Doktorunuza bu konuda güvenin derim

Banada 300 cc ile 350 cc uygun gördü.Umarım sonuç benide mutlu eder.Son bir soru daha sormak istiyorum hastanede 1 gün kaldınız mı yoksa aynı gün çıkış oldu mu.Benim ameliyatım sabah 09.00' da olacak ben aynı gün çıkmak istiyorum.

Ben zaten kalacaktım ama anestezi midemi çok kötü yaptı benim. Epey kustum. Çıkamazdım. Bu herkesi aynı etkileyen bir durum değil aklınız takılmasın. İyi hissederseniz çıkılabilir tabi ama hemşirelerin gözetiminde olmak,doktorun durumu takip etmesi beni daha rahat hissettirdi.

Vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ediyorum,ameliyattan sonra belki yine size bir kaç soru sorabilirim :) sağlıklı günler diliyorum.

Merhaba ben 28 Ocak’ta ameliyat oldum. Bir buçuk ay oldu ameliyat olalı benim de dokum vardı bu yüzden kas zarı altı oldu. Gerçekten kas zarı altı yöntemi normal meme dinamiğine çok yakın şuan bile memelerim yumuşak . İlk 15 gün ağrılı ama sanmayın hiç bir şey yapamıyorsunuz ben ameliyat günü kendi ihtiyaçlarımı kendim karşıladım . Eğer yapınız uygunsa ben tavsiye ederim açıkcası .

VE ben hiç bir şekilde anesteziden etkilenmedim bir gün kaldım hastanede aslında 24 kalsanız daha sağlıklı olur diye düşünüyorum

Teşekkür ediyorum cevabınız için.

VE ben hiç bir şekilde anesteziden etkilenmedim bir gün kaldım hastanede aslında 24 kalsanız daha sağlıklı olur diye düşünüyorum
Doğru aslında bir sey sormak istiyorum öncesinde sigara kullanıyor muydunuz.Ben ameliyat için bıraktım sonrasında ne kadar süre içmemek lazım acaba

Çok geçmiş olsun bende aynı kilo ve boydayım meme dokum az bende kas zarı altı istiyorum hangi doktora ameliyat oldunuz acaba .. dokum az yani yokta desem yeri var üstten özellikle silikon belli
Oluyor mu ?

Çok geçmiş olsun bende aynı kilo ve boydayım meme dokum az bende kas zarı altı istiyorum hangi doktora ameliyat oldunuz acaba .. dokum az yani yokta desem yeri var üstten özellikle silikon belli
Oluyor mu ?
Teşekkürler. Benim de meme dokum azdı ama anladığım kadarıyla tek kriter miktar değil. derinizin ince ya da kalın olması ya da esnek olup olmaması da dikkate alınıyor. Doktorum çoğunlukla bu yöntemi tercih etmesine rağmen, ameliyatta en son kararı vereceğini söylemişti. 3 hafta oldu ben görünüşlerinden şu anda bile memnunum. Aşırı yapay bir görüntü olmadı. Çok fazla öncesi sonrası fotoğraf gördüm. Bu ameliyat gerçekten kişiden kişiye çok değişiyor. Aynı cc ölçüsü ve aynı yöntem ,benzer boy ve kilodaki kişilerde bambaşka durabiliyor. Hepimizin göğüs çevresi farklı olduğu için ameliyat sonrası görünüşleri de farklı oluyor doğal olarak. Kas ağrısı anlamında çok sıkıntı yaşamadım ben. Sadece tek mememde yanma batma hissi hala geçmedi. Bu ağrı konusu da şahsi. Kiminde daha az kiminde daha fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…