• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kas zarı altı tekniğini uygulayan doktorlar:

sutlukahve1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
215
1
296
İzmir
arkadaşlar bu kas zarı altı tekniğini hangi doktorlar uyguluyor acaba
özellikle istanbul dışında uygulayan bi doktor yok mu?

onla konuştum da ben kas zarı altı değil onun ki...ama doktorundan çok memnun cenk tokat bir de kas zarı altı uyguluyorsa ne ala ben daha ne isterim ki :) (ama onlar niye olmadı ki kas zarı altı yapıyorsa bence biliyordur ama uygulamıyordur, yada inşallak uyguluyordur ))

kas altı olup olmayacağına doktorunla karar ver canım, belki de ihtiyaç yoktur:) benim derim çok ince olduğu için, daha doğal durması adına tercih ettiğimiz bir yöntemdi... hıı bu arada doktorum naci çelik, olur aa ist.da karar kılarsın, mutlaka görüş derim;)

kas altı olup olmayacağına doktorunla karar ver canım, belki de ihtiyaç yoktur:) benim derim çok ince olduğu için, daha doğal durması adına tercih ettiğimiz bir yöntemdi... hıı bu arada doktorum naci çelik, olur aa ist.da karar kılarsın, mutlaka görüş derim;)

ameliyatı bahara erteledim kızlar, yoruldum yıprandım o mu olcak bu mu olcak derken zamanlaması da çok kötü kendimi zorlamanın alemi yok, şimdi daha rahatım geç olsun güç olmasın :) herkes mutlu olsun iyi bakın kendinize

onla konuştum da ben kas zarı altı değil onun ki...ama doktorundan çok memnun cenk tokat bir de kas zarı altı uyguluyorsa ne ala ben daha ne isterim ki :) (ama onlar niye olmadı ki kas zarı altı yapıyorsa bence biliyordur ama uygulamıyordur, yada inşallak uyguluyordur ))

canım doktor herkesın gogus yapısına gore uyguluyo..ozgenın meme dokusu var oldugu ıcın kasustu..laktuda kendı tercıhı kasaltı..sekoya dual plan yaptırdı...benım ıse tek dedıgım sey benım ıcın kasaltı ustu fark etmez sadece buyuk ve dolgun olsun teknıgıne karısmıyorum dedım..benım meme dokum hıc olmadıgı ıcınde bana dual plan yapmıs..bırde kasaltına konan teknıklerde 20 yada 30 cc daha yuksek cc koyması gerekıyo normale gore..

gizeml,canım,ya bişey sorcam.dual planla kas üstü yuvarlak protezin görüntü açısından ne farkı var sence ? dual plandan çok korkuyorum ben ya top gibi görüntü olcak diye

ya da şöyle de sorayım,kas altı yuvarlak silikon bi de dual plan uygulanmış bi meme düşün.ikisinin farkı nedir ?

gizeml,canım,ya bişey sorcam.dual planla kas üstü yuvarlak protezin görüntü açısından ne farkı var sence ? dual plandan çok korkuyorum ben ya top gibi görüntü olcak diye

benım doktorum bana bunu acıklarken dedkı kasustu yaparsam gogus dookunda yok bıras portakal gıbı gorunum yanı duz gelıp bırden bı cıkıntı gıbı gelır dedi ama bu benım hıc meme dokum olmadıgından kaynaklanıyo tabı..her kasusttunde bole bı gorunum yok..mesela ozge var forumda onun meme dokusu oldugu ıcın cenk bey kasustu yaptı cokk gusel druyo ve portakal gıbı bı gorunum yok....ben ust kısmını kasın altına yerlestırecem gerısı kas ustunde olcak dedı..daha dogal bır gorunum elde ederız dedı..karar senın nasıl ıstıyosun bende dedım sen nasıl uygun goruyosan ole yap doktor sensın ama buyuk olsun benım ıcın onemlı olan o dedım..cenk beyde dual plan yapmıs..suan cokta memnunum..3 gun yatıp kalkarken zorlandım 4. gun yavastan kollarımı kullandım.
sen bu teknıklerı bosver..bursada guvencegın bı doktor bul ona bırak bence..mme dokun elvermesse zaten senın ıstedıgın teknıgı uygulayamaz..sana doktorun dual plan mı dedı..

ben bunu şu nedenle için sormuştum bu tekniğin daha avantajlı olduğu söylendiği için (zaten kendine güvenmeyen doktor bunu yapamaz, yapamam der) bunu yapan doktorlarla görüşelim diye ama çoğu istanbulda ankarada varmış bi tane orda yaşayanlar şanslısınızz :)

bende merak ediyorum ankarada kas zarı altı tekniğini kullanan dr isimlerini, tel arayıp konuşunca yada mail atınca her tekniği kullanıyoruz hastanın durumuna göre diyorlar ama uzmanlaştıkları kendine güvendikleri tekniği tercih ediyorlar genelde.. o yüzden bilen arkadaşlar lütfen bilgi verin :(

Fuat Yüksel :D
Genelde kas altı tekniğini kullandığını söyledi.

ankarada kas altı tekniğini kullanan dr baya var canım, kas zarı altı nı araştırıyorum bakalım osman latifoğlu var sanırım başka da bulamadım şimdilik :) onunda muayenesi ücretli ve ocak ayı dolu bakalım kısmet :) ben dr arayışımda dr un 1 den fazla teknikle ameliyat yapıyor olmasını tercih edicem bu tekniklerden biride kas zarı altı..

Son düzenleme:
Back