- 17 Ekim 2021
- 12
- 1
- 32
-
- Konu Sahibi aggleworld
Ameliyat sonrası baskı ve iteleme çok zorluyor mu ? Nefes alamama gibi ağrılı surecmis ,gerçekten keşke olmasaydım diyecek kadar sıkıntılı, baskı hissettiren bir ameliyat mi ,doktorunuz kimAyrica kas altinda kas ustune gore daha az kapsul kontrakturu olusma riski varmis. Kas zari alti bu anlamda beni korkutsa da ameliyati olmuş bulundum. Bununla alakali geri bildirimlerinizi bekliyorum
Ameliyat sonrası baskı ve iteleme çok zorluyor mu ? Nefes alamama gibi ağrılı surecmis ,gerçekten keşke olmasaydım diyecek kadar sıkıntılı, baskı hissettiren bir ameliyat mi ,doktorunuz kimKapsül dogal bi sürec ve herkeste oluyor, asil olay kapsülün ilerlemesi ve protezi bozmasi. Ben kas alti oldum, ameliyat oldugum gün ayaklandim yemek yaptim hic agrim sizim olmadi, 6.ay kontrolünde dr kapsülden bahsetti cebe oturmamis filan dedi, suan hala yumusamadi memelerim cok sert, sanki kapsül ilerledi gibi. Yaza tekrar kontrole gidicem Kapsül ilerlemisse cikarttiricam hic rahatim yok. Ama 20 sene önce yaptirip hala cok memnun olanda var. Bünyeyle alakali.
cok gecmis olsun güle güle kullanirsiniz insallah
Tatlım 18 Mayıs'ta 360 cc polytech yuvarlak kas altı oldum şuan gayet iyiyiz dün kontrolüm vardı doktor masaja. Bile gerek yok dedi yan yatabilirsin deniz havuz serbest dedi iz kremine başladık ödemler yok denecek kadar azalmış istediğim sütyen yada kıyafetleri rahatlıkla giyebiliyorum yumuşama olldu tabi kendini saldı değil ama o taş hissi gitti sabır ve zaman gerekiyor bu operasyonaUzun zamandır buradaki yorumlari takip ediyorum. Artik ameliyatimi oldum. Kas zari alti 275 cc mentor marka. Ayrica bacaklarımdan da yağ alinarak dogal durmasi icin protezle desteklendi. Sizlerede yardımcı olmak ve ayrıca bundan sonra ki surecimle alakali kafama takilan şeylere de cvp bulabilmek adina bu basligi acmak istedim.
Kas zari altina koyulan protezlerin kas ustune gore daha dogal durdugunu okudum. Ayrica kas alti kadar agrili gecmedigi icinde tercih etmeme buyuk etkisi oldu. Ameliyat olali 4 gun oldu. Su an cok cok rahatım. Sadece memelerde uyuşukluk ve kasinti hakim. Bir de sanki biraz ustte duruyor. Kas zari protezi tuttugu icin sarkma cok dusuk bi ihtimalle olabilir dedi doktorum. Ama ben bu kadar yukarda olmasını istemiyorum. Peki bundan sonra ki süreçte beni neler bekliyor? Asagiya iner mi ? Yumusama ne zmaan baslar. Tecrubeli qrkqdqslqrin yorumlarini bekliyorum.
Merhaba banada bu marka takılacak ama pek tercih edilmiyor sanırım çok endiselerim var memnun musunuz sizTatlım 18 Mayıs'ta 360 cc polytech yuvarlak kas altı oldum şuan gayet iyiyiz dün kontrolüm vardı doktor masaja. Bile gerek yok dedi yan yatabilirsin deniz havuz serbest dedi iz kremine başladık ödemler yok denecek kadar azalmış istediğim sütyen yada kıyafetleri rahatlıkla giyebiliyorum yumuşama olldu tabi kendini saldı değil ama o taş hissi gitti sabır ve zaman gerekiyor bu operasyona
Merhabalar,birkac ay gecmis ameliyatinizin uzerinden..yumusama ne zaman oldu?memnun musunuz?benim 1 ayim bitti ,kas zari alti oldum..hala tam yumusama yok..Uzun zamandır buradaki yorumlari takip ediyorum. Artik ameliyatimi oldum. Kas zari alti 275 cc mentor marka. Ayrica bacaklarımdan da yağ alinarak dogal durmasi icin protezle desteklendi. Sizlerede yardımcı olmak ve ayrıca bundan sonra ki surecimle alakali kafama takilan şeylere de cvp bulabilmek adina bu basligi acmak istedim.
Kas zari altina koyulan protezlerin kas ustune gore daha dogal durdugunu okudum. Ayrica kas alti kadar agrili gecmedigi icinde tercih etmeme buyuk etkisi oldu. Ameliyat olali 4 gun oldu. Su an cok cok rahatım. Sadece memelerde uyuşukluk ve kasinti hakim. Bir de sanki biraz ustte duruyor. Kas zari protezi tuttugu icin sarkma cok dusuk bi ihtimalle olabilir dedi doktorum. Ama ben bu kadar yukarda olmasını istemiyorum. Peki bundan sonra ki süreçte beni neler bekliyor? Asagiya iner mi ? Yumusama ne zmaan baslar. Tecrubeli qrkqdqslqrin yorumlarini bekliyorum.
Merhabalar, operasyonu hangi doktora ve ne kadara oldunuz öğrenebilir miyim ben de aynı yöntemle yaptırmayı düşünüyorumMerhabalar,birkac ay gecmis ameliyatinizin uzerinden..yumusama ne zaman oldu?memnun musunuz?benim 1 ayim bitti ,kas zari alti oldum..hala tam yumusama yok..
Geçmiş olsun arkadaşım bir an önce toparlarsın inşallahMerhabalar ben yeni üyeyim bütün yorumları okudum araştırdım. 02 Şubatta kas zarı altı şeklinde ameliyat oldum. Hala yatıyorumSağ gögsümde sıkıntı yok ağrı yok ama sol gögsümde hareket edince çok sancı oluyor direnlerden soldan çok kan geliyordu. Bugün bir tık daha rahat bakalım yarın doktor ne diyecek bu arada mentor ve 325cc takıldı.
merhaba geçmiş olsun. ben de 3 gün sonra kas zarı altı 325cc mentor marka olacağım sizin gibi. zayıf olduğum için büyük durmasından korkuyorum. siz memnun musunuz şu anda boy ve kilo öğrenebilir miyim?Merhabalar ben yeni üyeyim bütün yorumları okudum araştırdım. 02 Şubatta kas zarı altı şeklinde ameliyat oldum. Hala yatıyorumSağ gögsümde sıkıntı yok ağrı yok ama sol gögsümde hareket edince çok sancı oluyor direnlerden soldan çok kan geliyordu. Bugün bir tık daha rahat bakalım yarın doktor ne diyecek bu arada mentor ve 325cc takıldı.
Teşekkür ederim inşallah
Merhaba 2 gün sonra kas zarı altı ile meme büyütme ameliyatı olacahım siz memnun musunuz neler yaşadınjz kısaca yazar mısınız rica etsemMerhabalar ben yeni üyeyim bütün yorumları okudum araştırdım. 02 Şubatta kas zarı altı şeklinde ameliyat oldum. Hala yatıyorumSağ gögsümde sıkıntı yok ağrı yok ama sol gögsümde hareket edince çok sancı oluyor direnlerden soldan çok kan geliyordu. Bugün bir tık daha rahat bakalım yarın doktor ne diyecek bu arada mentor ve 325cc takıldı.
Merhaba bende 1 hafta oldu yaptralı kas zarı altına sizin bi zaman geçmiş üstünden suan memnun musunjz sonuctan yardımcı olur musunuz bana daUzun zamandır buradaki yorumlari takip ediyorum. Artik ameliyatimi oldum. Kas zari alti 275 cc mentor marka. Ayrica bacaklarımdan da yağ alinarak dogal durmasi icin protezle desteklendi. Sizlerede yardımcı olmak ve ayrıca bundan sonra ki surecimle alakali kafama takilan şeylere de cvp bulabilmek adina bu basligi acmak istedim.
Merhaba, göğüsleriniz yumuşadı mı, memnun musunuz acaba?Merhabalar,birkac ay gecmis ameliyatinizin uzerinden..yumusama ne zaman oldu?memnun musunuz?benim 1 ayim bitti ,kas zari alti oldum..hala tam yumusama yok..
Merhaba, son durumunuz nedir acaba memnun musunuz göğüslerinizden? Yumuşama oldu mu? TeşekkürlerBenim de bugün 13. Günüm gunden gune daha iyi hissediyorum. Medikal sutyen ciksa dahaa ozgur hissedicem. Siz ne kadar sure taktiniz sutyeni. Odemler gectikce gözünüze kucuk geliyor mu