Göz Çevresi Bakımı kaş ve kirpik dökülmesi..

canım kaşlara sarımsak yagı bırebır.ben 2 gece surdum seyrek bı cukur vardı dolmaya basladı,ondan sonra tamamdır sarımsak yagı vazgeclmezım oldu kaşlarım ıcın. kalınlastırmaya calısıyorum sımdı bıraz bıraz... kirpikler ıcınde boş temız bı rımel kutusuna hınt ve tatlı badem yagı koy yatarken azar azar sur kırpıklerıne.parmak ucuyla kırpıgındekı fazla yagı alıp dıplerıne bırazcık surebılırsın dıplerıde beslensın..
yapıyorum ben aklıma geldıkce kirpiklerim ıyıdır cok sukur.

teşekkür ederim canım.. bu sarımsak yağı yerine sarımsak sürsek de olurmu acaba ?

ben 1 sene belkide fazla bir süredir kaşıma kirpiğime tatlı badem yağı sürüyorum bi ara her gece yatmadan önce yapıyodum şimdi 1 gün yapıyosam diğer gün yapmıyorum benimde kirpiğim seyrek kirpikte pek etki olmuyo yani dökülelnler pek çıkmıyo gibi beslesin diye sürüyorum ama kaşımda dökülme olsa bile sonradan çıkıyo zaten kuaförlerde önerr badem yağını ki saçlarda bile kullanılıyo ben kullanıyorum saçımada çok faydalı

Merhaba arkadaşlar burada yeniyim ama bilgilendirmek istedim sizi, benim kaşlarım normalde kalındır aldığımdan dolayı inceldi küstü cıkmıyordu bende çıksın diye sarımsak badem yağı sürdüm, kirpiklerime de badem yağı sürdüm, sonra birer yaprak gibi hiç dökülmeyen kaşlar kirpikler dökülmeye başladılar sakın bilmediğiniz şeyleri kullanmayın şuan hala devam ediyor çok üzgünüm.

aslında saatlerce oturup ağlıycamda eşim o kadar sürme dedi dinlemedim şimdi ondan korkuyorum haklıda offffffffff

cnm merhaba bu sarımsak yagını aktarlardan mı alıyoruz. kötü bir kokusu oluyor mu

ben makyaj yaptığım için bitmiş bitmeye yakın rimelimin içine hint yağı,yılan yağını şırınga ile az bişey katıyorum önce bu rimeli sürüyorum üstünede normal yağsız rimeli kirpiklerim dökülmüyor tavsiye ederim

Kızlar benim kirpiklerim ipek kirpikten döküldü.kasımda da küsmüş bi alan vardı.bi aydır eose serumu gündüz sarımsaklı yağ karışımımı da gece kullanıyorum.kirpiklerim kendini topladı.kasımda ki küs kısımda doldu.tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…