Merhabalar, herikisi de mantıklı spor vs yapıyorsan kaş altı mantıklı ancak deri dokun varsa kaş üstü mantıklı
İkisinn de en büyük dezavantajı kas altı eğer göğüsleriniz sarkıksa kas altı koydurursanız şelale görüntüsü oluşabiliyormuş araştırın isterseniz bazı doktorlar açık açık söylemiyor bunu ben kas üzeri yeterli dokum olduğu için koydurdum ancak sizin doku yoksa ve doğal dursun derseniz kas altı koydurun doktorunuza danışmayı unutmayın iyi günler
Merhabalar evet görmemiştim şimdi görüyorum
Kas üzeri yaptırdım ve sonuçtan gayet memnunum zaten tıp literatüründe olan herşeyin ufakta olsa riskleri olur iki yöntem de kendi içinde avantaj ve dezavantajlı bunu bilerek işe girmek gerekir
Ben sonuçtan memnunum inanın iyice de oturmaya başladı zaten ancak bende sarkma vE doku vardı o sebeple kaş üzeri uygun görüldü ona rağmen müthiş bir gerginlik hissi hissettim ancak dediğim gibi kaslarımı kestirmek beni çok korkuttu ve biraz daha basite kaçmak istedim gerçi kasüzeri bu kadar ağrıdıysa kaş altına asla dayanamazmışım, o yüzden doktor mutlaka en uygunu söyleyecektir sizlere içiniz rahat olsun